Harry herceg reagált a pletykákra, haragban vannak-e Vilmossal

Harry herceg reagált a pletykákra, haragban vannak-e Vilmossal

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Jó ideje pletykálják már a brit lapok, hogy komoly konfliktusok vannak a királyi hercegek, Harry és Vilmos között.

A 35 éves Harry az ITV új dokumentumfilmjében beszélt a fivérével való kapcsolatáról. Harry & Meghan: An African Journeyt vasárnap mutatták be az Egyesült Királyságban.

Harry herceg arról beszélt éppen, hogy milyen feladatai vannak a királyi család tagjaként, és ez milyen nyomást helyez rá, mikor ezt mondta:

Elkerülhetetlen dolgok történnek. De fivérek vagyunk, és mindig fivérek maradunk. Kétségtelen, hogy más utakon járunk éppen. Mindig számíthat rám, és tudom, hogy mindig számíthatok rá. Nem találkozunk olyan sokszor, mint régen, mert elfoglaltak vagyunk, de nagyon szeretem őt.

Ezután Harry, Sussex hercege hozzátette. “A (pletykák) nagy része légből kapott. Testvérekként vannak jó napjaink és rossz napjaink.”

Belső források szerint egyáltalán nem meglepő, hogy a két herceg eltérő ösvényre lépett. Harry az ösztöneit követi, úgy látja, hogy a trón várományosaként a bátyját gúzsba köti az udvari protokoll. Többen is arról beszéltek a People magazinnak, hogy a fivérek közti szakadék akkor szélesedett ki, mikor Harry bejelentette a családjának, hogy alig egy év együtt járás után feleségül szeretné venni Meghan Markle-t.

Vilmos nyolc évig járt Katalinnal, mielőtt összeházasodtak. Egy belső forrás szerint figyelmeztette Harryt, hogy túl gyorsan történnek a dolgok, ami megbántotta és feldühítette a fiatalabb herceget.

A testvérek a hivatalos eseményeket leszámítva nem töltenek együtt sok időt, a baráti körük is egészen más. A távolodás dinamikájára a feleségek is “rásegítettek”, akik mind a ketten erős személyiségek.

A szakadás bizonyítéka lehet, hogy Meghan és Harry hivatalosan is különvált Katalintól és Vilmostól, és külön irodát nyitottak a Kensington-palotában. A Sussexek elköltöztek Londonból a windsori kastély egyik külön épületébe, és elindították a saját Instagram-oldalukat, júniusban pedig kiléptek a Vilmosékkal közös alapítványból is.

Hozzászólások