Vajna Tímea nem hosszabbít: januárig ki kell költöznie a luxusvillából

Vajna Tímea nem hosszabbít: januárig ki kell költöznie a luxusvillából

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Már az ünnepeket is a tengerentúlon tölti, egyedül.

Andy Vajna halála után csak egy évig maradt a budai villában a fiatal özvegy, aki január végén végleg bezárja maga mögött az ajtókat, majd az Egyesült Államok felé veszi az irányt. A kétszintes, kétezer négyzetméteres ingatlant Gattyán Györgytől bérelték (Gattyán pedig Gyárfás Tamástól vette).

„Hiányozni fog a villa, hiszen életem legmeghatározóbb éveit töltöttem ott Andy-vel, most viszont próbálok arra törekedni, hogy amit még közösen megálmodtunk, azt már csak az ő emléke miatt is folytassam és megvalósítsam” – erősítette meg a Blikknek a hírt az özvegy.

Vajna Tímea jövőre már Los Angeles-i lakos lesz. Ugyan január végéig szól a megállapodás, sok ideje már nincs, hiszen novemberben az Egyesült Államokba utazik, ahonnan csak jövő év elején tér vissza Budapestre – átmenetileg.

„Az ünnepeket Amerikában töltöm egyedül, és már most rettegek tőle, ráadásul az állampolgárság megszerzése miatt egy évig nem is jöhetek majd vissza Magyarországra. Szerencsére Los Angelesben sem leszek teljesen egyedül, mert ott vannak Andy barátai, akikkel én is jóban vagyok, így ha kérdésem van vagy tanácsra szorulok, lesz kihez fordulnom” – újságolta az özvegy.

Los Angelesben saját ingatlanja nincs, de bízik benne, hogy ez egy éven belül megoldódik. A hagyatéki tárgyalás még folyik. Az amerikai terveiről annyit árult el, hogy Los Angelesben is nyitna egy fánkozót, és beszállna az ingtalanbizniszbe is.

Azon is dolgozik, hogy tető alá hozzák a Puskás-filmet, amit Andy Vajna álmodott meg a halála előtt.

Hozzászólások