Annyira berúgott karácsonykor, hogy Celine Dion lett belőle

Annyira berúgott karácsonykor, hogy Celine Dion lett belőle

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Thomas Dodd koncertvideókat nézett, és úgy döntött, megváltoztatja a nevét az énekesnőére. Később semmire nem emlékezett az egészből.

A Birmingham mellett lakó harmincéves Thomas Dodd levélben tudta meg, hogy a továbbiakban már más a neve, és a továbbiakban Celine Dionnak hívják – írja a Birmingham Live. Mint kiderült, a férfi azért nem emlékezett a névváltoztatásra, mert részeg volt, miközben elkövette: karácsonykor kedvenc énekesnője koncertjét nézte, ivott, aztán 89 fontért (nagyjából 36 ezer forint) hivatalosan is megváltoztatta a nevét, majd elköltött újabb száz fontot a szükséges okiratokra.

A férfi egyelőre nem közölte munkahelyével a névváltoztatást (bár azóta valószínűleg már értesültek róla), és vezetni is csak óvatosan szokott, nehogy rendőrök nézzék meg az új iratait.

Dodd szerint a barátai általában nevetnek a történeten, egyedül édesanyja nem, de neki azt üzente, annak kell örülnie, hogy Boris Johnson miniszterelnöknek nincsenek koncertfilmjei, különben most úgy hívnák.

Dodd ugyanakkor nem akarja egy ideig visszaváltoztatni nevét az eredetire, mert meg akar próbálni bejutni Celine Dion koncertjén a színfalak mögé új nevével.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Hozzászólások