szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

DrMáriás újabb, Orbán Viktort ábrázoló festményt készített a beszédes „Orbán »Superman« Viktor visszahozza az angol kislánynak a Brexit hűvös szele által elfújt szívlufiját, és csak annyit kér cserébe, hogy szüljön három keresztény gyermeket Banksy műtermében” címmel.

Nem lehet azt mondani, hogy ne foglalkoztatná művészi értelemben Magyarország miniszterelnökének sorsa és közéleti szerepvállalása drMáriást: megfestette már, ahogy Orbán Viktor megvédi Baby Yodát a koronavírustól, ahogyan egymaga egy teljes zenekart alkotva raktárkoncertet ad, ahogyan kibékül Soros Györggyel, sőt azt is, hogy valójában Orbán Jézus az utolsó vacsorán.

A művész most a külpolitika aktualitásaira vetette tekintetét, de így sem mulasztotta el felismerni Orbán Viktor szerepét a történésekben, egészen pontosan a Brexit hatásainak kezelésében. A kép címe minden fontosat elmond:

Orbán »Superman« Viktor visszahozza az angol kislánynak a Brexit hűvös szele által elfújt szívlufiját, és csak annyit kér cserébe, hogy szüljön három keresztény gyermeket Banksy műtermében.

Orbán „Superman” Viktor visszahozza az angol kislánynak a Brexit hűvös szele által elfújt szívlufiját, és csak annyit...

Közzétette: drMáriás – 2021. január 24., vasárnap

DrMáriás egyébként nemrég azt is megfestette, igaz, Orbán Viktor nélkül, ahogyan Vidnyánszky Attila kiáll az SZFE mellett.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
HVG360 hvg360

drMáriás a Home office-ban: "Színháznak ez ismét egy nagyszerű helyzet"

A járvány is olyan helyzetet teremtett, amiben minden politikus megjátszhatja magát – állítja drMáriás. Szerinte szomorú, hogy a vírus miatt sem tette félre a politika a sárdobálást, de ezt is megpróbálja műveiben értelmezni. A képzőművész újabb közéleti témájú alkotást készít, elmesélte, Kásler Miklóst milyen szerepben festi meg.

Azt hiszi, nem csapja be magát? Máris itt van 8 lehetőség

Azt hiszi, nem csapja be magát? Máris itt van 8 lehetőség

Úgy okozhatott súlyos balesetet egy férfi, hogy eltiltották a vezetéstől egy halálos baleset miatt

Úgy okozhatott súlyos balesetet egy férfi, hogy eltiltották a vezetéstől egy halálos baleset miatt

Az extitkosszolga, aki most Kásler mellett szolgál

Az extitkosszolga, aki most Kásler mellett szolgál