szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hogy együtt virágoztassák fel Magyarországot.

Új műalkotással jelentkezett a Facebookon DrMáriás. A művész festményének címe: Soros György és Orbán Viktor kibékülnek, hogy közös erővel virágoztassák fel Magyarországot, amiért jutalmul a Paradicsomba jutnak a Nemzeti konzultáció műtermében.

A kép 80 x 100 centiméteres vásznon, akrilfestékkel készült.

DrMáriás a saját nemzeti konzultációját is mellékelte az alkotáshoz, köztük olyan kérdésekkel, hogy "Támogatja-e azt a megoldást, hogy minden magyar állampolgár kapjon az államtól egy-egy millió forintot, amit saját belátása szerint használhatna fel a koronavírus elleni harcra?"

Azt is megkérdezi, "Ön szerint eljött az ideje annak, hogy végre mindannyian, pártállástól függetlenül emberi élethez méltó lényekként békében éljünk és jól érezzük magunkat?"

A művész legutóbb az Utolsó vacsorán festette meg Orbán Viktort, előtte pedig Kásler Miklós minisztert kapta ecsetvégre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
HVG360 hvg360

drMáriás a Home office-ban: "Színháznak ez ismét egy nagyszerű helyzet"

A járvány is olyan helyzetet teremtett, amiben minden politikus megjátszhatja magát – állítja drMáriás. Szerinte szomorú, hogy a vírus miatt sem tette félre a politika a sárdobálást, de ezt is megpróbálja műveiben értelmezni. A képzőművész újabb közéleti témájú alkotást készít, elmesélte, Kásler Miklóst milyen szerepben festi meg.

Nem sokon múlt, hogy nem zuhant a mélybe a kamion

Nem sokon múlt, hogy nem zuhant a mélybe a kamion

Lukasenka azt állította, merényletet terveztek ellene

Lukasenka azt állította, merényletet terveztek ellene

Harmincfős rendezvényen emlékeztek egy koronavírusban elhunyt ápolónőre Dunavarsányban

Harmincfős rendezvényen emlékeztek egy koronavírusban elhunyt ápolónőre Dunavarsányban