Michelle Obama bábokkal fog főzni a Netflix új sorozatában

Michelle Obama bábokkal fog főzni a Netflix új sorozatában

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Waffles+Mochi márciustól lesz látható, olyan mellékszereplőkkel, mint Jack Black, Sia vagy Zach Galifianakis.

Márciustól lesz látható Netflixen a Michelle Obama főszereplésével készülő új főzőműsor, a Waffles+Mochi – írja a Vulture.

Az egykori first lady mellett a két címszereplő bábfigura lesz a középpontban, a tízrészes sorozatban egy repülő bevásárlókocsin utazzák körbe a világot, hogy egyes kultúrák jellegzetes ételeit elkészítsék.

“Ez egy olyan műsor, amelyet az egész család együtt tud nézni, úgy, hogy közben a szülők tudják, hogy a gyerekek valami újat is tanulnak” – mondta Michelle Obama.

A Netflix saját gyártású sorozatában olyan mellékszereplők is feltűnnek, mint Jack Black, Rashida Jones, Zach Galifianakis, Mandy Moore, Sia vagy Gaten Matarazzo (Stranger Things).

HVG Könyvek Kiadó - Így lettem

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK EGYKORI FIRST LADYJÉNEK SZEMÉLYES HANGÚ, ÁTÜTŐ EREJŰ ÉS INSPIRÁLÓ ÖNÉLETRAJZA Michelle Robinson gyermekkorát Chicago déli részén töltötte. A család tetőtéri lakásában egy szobában lakott bátyjával, Craiggel, akivel gyakran fogócskázott kint a parkban. Szüleinek, Fraser és Marian Robinsonnak köszönheti szókimondását, bátorságát.

Michelle és Barack Obama egyébként 2018-ban több sorozat és film elkészítésére is leszerződött a Netflixszel, tavaly mutatták be a volt first lady könyvét bemutató turnéról szóló dokumentumfilmet a streamingszolgáltatónál.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Hozzászólások