Most már tényleg elkészül az Így jártam apátokkal

Most már tényleg elkészül az Így jártam apátokkal

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A közönségkedvenc sorozat spinoffjának főszereplője Hillary Duff lesz.

Berendelte a Hulu a 2005 és 2014 között az amerikai CBS csatornán futó Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother) című, tíz Emmy-díjjal kitüntetett romantikus sorozat spinoffját. Nem nagy meglepetés: Így jártam apátokkal lesz a címe, és első körben tíz rész készülhet el belőle.

Az eredeti sorozatban a főszereplő, a Josh Radnor alakította Ted Mosby mesélte el gyerekeinek élete különféle epizódjait, amelyek végül édesanyjuk megismeréséhez futottak ki. Az új show főszereplője Hillary Duff lesz, aki egy bizonyos Sophie bőrébe bújik, és a már ismert módon mutatja be annak történetét, hogyan jött össze a fia apjával.

Az Így jártam apátokkal showrunnerei Isaac Aptaker (This Is Us) és Elizabeth Berger lesznek, és executive producerként közreműködnek az eredeti sorozat alkotói, Carter Bays és Craig Thomas.

Nem ez az első próbálkozás az Így jártam apátokkal beindítására. Bays és Thomas még 2014-ben készített egy pilotot a CBS számára Greta Gerwig főszereplésével, amit azonban akkor nem követett megrendelés. Két és fél évvel később Aptaker és Berger újraírta az apás történetet, de akkor végül magára hagyták az ötletet, mert szerződtették őket a This Is Ushoz.

(via Digtal Spy)

Hozzászólások