szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Kollázsban Valentin-napi, négyfogásos menüvel készültek a pároknak.

A Blikknek beérkezett olvasói fotó alapján a fél évvel ezelőtt összeházasodott Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc a Gresham Palotában, a Four Seasons Hotel éttermében töltötték február 14. estéjét.

A lap úgy tudja, hogy a Kollázs nevű étterem aznap a pároknak négyfogásos, Valentin-napi menüt kínált, ha ezt választotta a házaspár, akkor a kínálat nem sokban maradt el a híres/hírhedt esküvői menüjüktől: az ünnepi vacsora a francia és az olasz konyha fogásait tartalmazta, az alapára 21 ezer 900 forint volt, de egy pohár bor a rendelés mellé további 9900 forinttal növelte meg a cechet.  Az étvágygerjesztő pisztrángkaviár, zeller és alma, az előétel kérgezett tonhal és pácolt libamáj, dinnye és balzsamecet volt. Sütőtök consommé borjúnyelvvel, raviolival és tormával volt a leves, ezután pedig kétféle főételből lehetett választani: tőkehal hátszínt vagy tanyasi csirkemell saltimboccát tettek az asztalra, desszertként pedig csokoládé cannolit szolgáltak fel.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!