szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A magyar bor szeretetére, a kulturált borfogyasztásra hívja fel a figyelmet egy július 15-től augusztus 31-ig tartó kampány.

„Azt szeretnénk elérni, hogy minél többen válasszanak magyar bort a családi ünnepekhez és a mindennapokban egyaránt, hogy a magyar bort sokan a sajátjuknak, a  miénknek érezzék” –  nyilatkozta Oláh László, a Közösségi Bormarketing Kft. ügyvezetője. Fontos missziónak tekinti, hogy minél szélesebb körben sajátítsák el az emberek a kulturált borfogyasztást, borkóstolást, az ételek és a bor együttes harmóniájának élvezetét. Ebben segít a a Közösségi Bormarketing párhuzamosan futó eseménysorozata, a Borszerda projekt is. 

A most induló kampány egyik fő eleme az a 30 másodperces image-film – a bor társ a mindennapokhoz –, amely több kereskedelmi tv-csatornán is folyamatosan látható lesz. Az ország különböző pontjain pedig augusztus 31-ig 350 óriásplakát közvetíti majd az üzenetet: a magyar bor esszenciálisan magában foglalja mindazt, ami az életben jó, a hagyományőrző múltat a szenvedélyes jelent és az elképzelt jövőt. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Karanténba került az Airbus 500 dolgozója

Karanténba került az Airbus 500 dolgozója

Blokkolja az olasz hatóság a gyerekeknek a TikTokot, miután meghalt egy 10 éves lány

Blokkolja az olasz hatóság a gyerekeknek a TikTokot, miután meghalt egy 10 éves lány

OGYÉI-főigazgató: Nem csak Magyarország vehet Európában az orosz vakcinából

OGYÉI-főigazgató: Nem csak Magyarország vehet Európában az orosz vakcinából