szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mondják, nem a méret a lényeg. Legfeljebb, is. A mini pulykahúsos virslik bejöttek a vevőknek, és a szavazataik rangos díjat értek.

Snacki & GO!  - szlogennek sem rossz a sárvári termék neve, amely  snack kategóriában elnyerte „Az Év Terméke Díj 2016” elismerést.

A világ elismert innovációs termékdíjazási rendszere, Product of the Year  - Az  Év Terméke 42 országában van jelen, Magyarországon az idén 5. alkalommal adták át a díjakat. Míg tavaly 13 kategóriában indultak versenyzők, addig ezúttal már 23 kategóriában hirdettek ki nyertest. A megmérettetésre minden évben új és innovatív termékekkel, valamint szolgáltatásokkal lehet nevezni. A produktumokat először egy szakmai zsűri pontozza, majd a legnépszerűbb termékeket maguk a hazai fogyasztók választják ki egy, a GfK Hungária által végzett 2000 fős közvélemény-kutatás keretében.

A programba kizárólag innovatív termékek nevezhetők, azaz fontos, hogy legalább az alábbi három kritérium egyikében releváns innovációt hordozzanak: funkció, csomagolás, design. A GfK kutatásban résztvevők pedig három szempont alapján szavaztak: innováció, attraktivitás és elégedettség. A megkérdezettek közül 100 kipróbálóból 92 volt elégedett. Érdekesség, hogy ez az arány valamivel magasabb a férfiak, az idősebb korosztály és a Dunántúlon élők esetében. Az attraktivitást és az innovativitást tekintve a fiatalok, a férfiak, illetve a magasabb státuszúak körében volt kedvezőbb a poharas virsli megítélése. A snack termékkategória első helyezettje, a Füstli Snacki & GO! különösképp az innovativitásával kerekedett felül a mezőnyön.

©

A rendhagyó csomagolású  - poharas - pulykahúsos virsli falatkák, hidegen és melegítve egyaránt fogyaszthatók. A pohár visszazárhatóságának köszönhetően semmi baj, ha nem fogy el elsőre az egész adag, a maradék   megőrzi ízét, állagát, könnyen tárolható, kinyitása sem okoz gondot, és mikrohullámú sütőben melegíthető.

 A csomagolással egyébként már tavaly begyűjtött egy trófeát a Sága mini: a HUNGAROPACK Save Food díját.   

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyar tudós vezetésével, 0,000000000001 literes cseppekben szimulálják az élet első jeleit

Magyar tudós vezetésével, 0,000000000001 literes cseppekben szimulálják az élet első jeleit

Borult marad az ég, az ország néhány helyén havazhat is

Borult marad az ég, az ország néhány helyén havazhat is

Fullajtár Andrea egy különös SZFE-s tárgyalásról: „Azóta is hányingerem van”

Fullajtár Andrea egy különös SZFE-s tárgyalásról: „Azóta is hányingerem van”