szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Budapestről kirakták őket, Zamárdi befogadta a rendezvényt, július 13-14-e között a Balaton partján zúgnak fel a repülők.

Miután Budapest és Tarlós István kirakta a hangos rendezvényt, többen bejelentkeztek, hogy befogadják az eseményt, Zamárdi is ezek között a városok között volt. A Balaton partján fekvő helyszín nyert, pénteken sajtóközleményében az Air Race közölte,

július 13-14-e között idén a Red Bull Air Race Zamárdiban lesz.

„A Red Bull Air Race világszínvonalú nemzetközi esemény, így nagy örömmel biztosítunk helyszínt a 2019-es magyar futamnak” – mondta Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere. „Szeretném megköszönni Csákovics polgármester úrnak és mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy a Red Bull Air Race magyarországi futamának a Balaton adhasson otthont” – mondta Erich Wolf, a Red Bull Air Race GmbH ügyvezetője.

A közlemény megjegyzi, a budapesti versenyre vásárolt jegyek teljes összegben visszaválthatók az eredeti értékesítési helyeken. A szervezők hamarosan nyilvánosságra hozzák a jegyvásárlási lehetőségeket a balatoni versenyre.

Július 3-a és 7-e között Zamárdiban lesz a Balaton Sound zenei fesztivál is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vízágyúval oszlatta a tüntetőket a rendőrség Minszkben

Vízágyúval oszlatta a tüntetőket a rendőrség Minszkben

Lukasenka úgy tette le a hivatali esküt, hogy be sem jelentették

Lukasenka úgy tette le a hivatali esküt, hogy be sem jelentették

Mol Fehérvár–Reims 0-0, tizenegyesekkel 4-1

Mol Fehérvár–Reims 0-0, tizenegyesekkel 4-1