szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Rengetegen döntöttek az USA-ban szépészeti beavatkozás mellett a koronavírus-járvány alatt, hiszen maszk mögött és otthon nyugodtan lábadozhatnak.

Szabályosan megrohamozták a plasztikai klinikákat az Amerikai Egyesült Államokban, mivel az otthon maradás és a maszkviselés miatt is gond nélkül tudnak lábadozni a páciensek – számolt be a tapasztalatairól egy plasztikai klinikahálózat vezetője a Bloombergnek. A sebész arra is kitért, hogy az ő klinikái esetében több mint 20 százalékkal nőtt a kereslet az előző év azonos időszakához képest és bővítenie is kellett a személyzetet, hogy lépést tudjanak tartani az érdeklődőkkel.

A járvány kitörésekor sem tapasztalt visszaesést, sőt egyre többen vennék igénybe most a különböző szépészeti beavatkozásokat. A lapnak egy másik vezető plasztikai sebész is arról számolt be, hogy 25 százalékkal többen feküdnének most kés alá.

A szakemberek szerint a hirtelen megnövekedett érdeklődés oka főként az, hogy mások vizslató tekintete nélkül, nyugodtan lábadozhatnak otthon a páciensek, vagy a maszkviselés miatt nem látják mások, hogy beavatkozáson estek túl, továbbá, hogy az edzőtermek bezárása miatt egyre inkább híznak el az emberek – és nem akarnak túlsúlyosak maradni.

De a tokaeltávolító műtétek száma is ugrásszerűen megnőtt, ugyanis a megszólaló sebész arról számolt be, hogy a páciensek szerint „egy toka tízszer rosszabbul néz ki egy 10-es Iphone kijelzőjén.” Az egyszerűbb, komoly műtéti hátteret igénylő beavatkozásokra van igény, mert az emberek nem akarnak bonyolultabb műtétet, mert azokat kórházban végeznék és félnek attól, hogy ott elkapják a koronavírust.

Ezt a beszámolók alapján többen abból fedezik, hogy spóroltak amiatt, hogy minden szórakozóhely és étterem zárva van, de van, aki a munkanélküli segélyt és a kormánytól kapott támogatást költötte szépészeti beavatkozásra.

Eközben az Amerikai Egyesült Államokban soha nem zuhant még ekkorát a gazdaság, és csak 10 hét alatt több mint 40 millió amerikai lett munkanélküli.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egyelőre maradnak körön kívül az orosz atléták

Egyelőre maradnak körön kívül az orosz atléták

Öt kamion csattant össze az M70-esen

Öt kamion csattant össze az M70-esen

Bejelentette visszavonulását Torghelle Sándor

Bejelentette visszavonulását Torghelle Sándor