szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mészáros Lőrinc érdekeltsége útbontáson és vízitelep-fejlesztésen is dolgozhat.

Az Opus Global Nyrt. érdekeltségébe tartozó Mészáros és Mészáros Kft. a Föld-Trans 2001 Kft.-vel 70-30 százalékban megosztott közös konzorciumban elnyerte a Paks II. leendő atomerőművi blokkjához tartozó felvonulási területen található utak és burkolatok bontását. A tender elnyerését az Opus Global jelentette be.

Egy nagyobb értékű közbeszerzésen is sikeresen indult a Mészáros és Mészáros Kft. A "Fertő-tavi vízitelep komplex fejlesztése II" nevű projekten is dolgozhat a cég, majd 9 milliárd forint értékben. A tendert a Sopron-Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. írta ki.

Az Opus Global Nyrt. tavaly apportálta építőipari portfóliójába a Mészáros Építőipari Holdingot, amelybe a Mészáros és Mészáros Kft. is tartozik, ami Mészáros Lőrinc régi családi cége.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hamvay Péter hvg360

Nem véletlenül bízták az Index bedarálását is Mészáros strómanjára

Spéder Zoltán egykori felfedezettjéből lett az Index végnapjait meghatározó árnyalak Vaszily Miklós. A gyors karriert befutó közgazdász az Origótól az MTVA-n át a TV2-ig végigkísérte az elmúlt tíz év médiaátalakításait. Most újabb feladatot osztottak rá a NER-ben: ő próbálja majd felfuttatni Mészáros Lőrinc pénzéből a kormánypárti ütvefúró szerepére kijelölt Pesti TV-t.

Bíróság elé áll Macron volt biztonsági főnöke

Bíróság elé áll Macron volt biztonsági főnöke

Nagy hozamot ígértek, de be se fektették a pénzt – lecsapott rájuk az MNB

Nagy hozamot ígértek, de be se fektették a pénzt – lecsapott rájuk az MNB

Az EU megtörné a Google és a többi óriás fölényét, de azok agresszív ellentámadást indíthatnak

Az EU megtörné a Google és a többi óriás fölényét, de azok agresszív ellentámadást indíthatnak