Magyar milliomos nyitott hotelt a Nyóckerben

Magyar milliomos nyitott hotelt a Nyóckerben

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
ingatlanmenedzser.hu

Néhány hete már fogadja vendégeit a Józsefvárosban a Fraser Residence Budapest, a szingapúri székhelyű üzemeltető lánc...

Néhány hete már fogadja vendégeit a Józsefvárosban a Fraser Residence Budapest, a szingapúri székhelyű üzemeltető lánc első közép-európai egysége. Összesen 51 lakrészt alakítottak ki, ennek közel felét hosszabb itt tartózkodást keresőknek szánják.

©

Alain Goetschel igazgató az Ingatlanmenedzsernek elmondta: a Londonban élő, apai ágon magyar származású üzletember 3 éve állapodott meg a fejlesztő Cordia Zrt-vel. Eszerint egy évig bérli a nyolcemeletes új ingatlant, majd az átmegy a tulajdonába.

Pénzügyi részleteket egyik fél sem közölt, de azt tudni lehet, hogy jó időben jutott az ingatlanhoz az üzletember, a lakások értéke ugyanis már inkább növekszik, semmint csökken ezen a környéken. A fejlesztő által nem régen elindított új, több száz lakásos projektben már 430 ezer forint fölött lehet az átlagos négyzetméterár.

©

A Fraser Residence Budapest ötvenegy stúdió lakással, valamint egy,- két- illetve három hálószobás penthouse lakosztályával várja a magyar fővárosba érkező üzleti utazókat és pihenni vágyókat a Pál utcai fiúk híres grundjával szemközti területen. Az apartman-ház kiváló, központi fekvésű helyen, a közelmúltban elkészült Corvin Sétány mögött kapott helyet, számos üzlet, étterem, pub és kávézó közvetlen közelében.

©

Az igazgató kiemelte: a cég úttörő szeretne lenni az újfajta, a megszokott szállodai szolgáltatásoktól és szobatípusoktól merőben eltérő apartmanok népszerűsítésében. A szállodák és bérelt lakások előnyeit azok hátrányai nélkül önmagában egyesítő Fraser, a hotelekben megszokott szolgáltatások mellett a tökéletes kényelemnek, a formatervezett kiegészítőknek, a teljesen felszerelt konyhának és fürdőszobának, továbbá a tisztítási és mosási lehetőségnek köszönhetően, mindenki számára az otthont biztosítja az otthontól távol.

A Fraser Budapest Residence megnyitásával 14-re nő a vállalat európai portfoliója. Londonban 9, Skóciában (Glasgow és Edinburgh) és Párizsban pedig 2-2 Fraser fogadja az otthon kényelmére vágyókat. A következő apartman-ház Isztanbulban nyílik majd áprilisban, a tervek szerint pedig még idén több mint 1 500 apartmannal bővül a Frasers Hospitality kínálata.