Konyhafrissítés gyorsan, egyszerűen és olcsón

Konyhafrissítés gyorsan, egyszerűen és olcsón

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Néha elegendő, ha mindent úgy hagyunk, ahogy van, de egy-két felületre élénk díszítő elemeket helyezünk.

Néha elegendő, ha mindent úgy hagyunk, ahogy van, de egy-két felületre élénk díszítő elemeket helyezünk. Másszor az aszimmetrikus díszítés vagy kisebb festés jöhet be. Semmiképp sem kell százezreket költeni, egy kisebb ilyen beavatkozás néhány tízezer forintból megúszható.

©
©

A zárt szekrények helyett vagy mellett nyitott polcokat is alkalmazhatunk. Ezekre akár egy-egy virág is elfér és rögtön feldobja az egész helyiséget. Persze jobban porosodnak a polcok, mint a szekrények, de e kis kellemetlenségért kárpótol az új látvány.

©
©
©

Tegyen meglepő bödönöket, vázákat vagy üveg tartályokat, esetleg kisebb demizsonokat a munkafelület vagy a polc szélére. A vendégek biztos rögtön észreveszik, ha beengedi őket, de Önnek is jobb lesz a hangulata, ha nem állandóan az unalmas, egyszínű bútorlapokat vagy szekrényajtókat bámul.

©
©
©

Jó ötletnek tűnik, ha nem festi, hanem tapétázza a szekrényajtókat. Netán a munkafelület mögötti falszakaszra tesz díszeket vagy azt egy teljesen elütő színnel vonja be – javasolta egyebek között a Better Homes and Garden című lap. Sokan a padló színével azonos színt alkalmaznak, hogy úgymond visszaköszönjön a falon a kedvelt színvilág. Ez a megoldás sem drága és javítja a közérzetünket.

©
©
©

Az új színekről az feltétlenül elmondható, hogy tompák, uralja a terepet a pasztell, már kevés a mediterrán hatású berendezés. Terjedőben van viszont a country stílus, vagyis a vidékies, kopottasnak tűnő, ám valójában vadonatúj bútorok, berendezési tárgyak, nagymama eszközei, nagy méretű középre helyezett munkaasztallal.

Hozzászólások