szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy ausztrál kutatás szerint alapvető élelmiszerek ízére van káros hatással a globális felmelegedés.

A melbourne-i egyetem kutatói alapvető élelmiszereket vizsgáltak alaposan a globális felmelegedés fényében, a vizsgálat pedig megállapította: a jelenség már most is kedvezőtlenül hat az ételek ízére, a káros hatás pedig a jövőben csak látványosabb, pontosabban még inkább ízlelhető lesz.

A répa és a cékla például egyre kevésbé lesz ízletes, ráadásul egyre kevésbé lesznek színesek, elhalványulnak. A burgonya egyre inkább penészes a melegebb éghajlat miatt. Szintén rengeteg embert érint, hogy a csirkehús egyre rágósabbá válik a globális felmelegedéssel, míg a tehenek egyre kevesebb tejet adnak.

Izrael is bejelentette kilépését az Emberi Jogi Tanácsból

Izrael is bejelentette kilépését az Emberi Jogi Tanácsból

Majkának nem kellett megerősítenie, hogy Orbánról szól a Csurran, cseppen, az emberek nagy része így is tudja

Majkának nem kellett megerősítenie, hogy Orbánról szól a Csurran, cseppen, az emberek nagy része így is tudja

Zelenszkij: Az észak-koreai katonák menekülnek, ezt látjuk

Zelenszkij: Az észak-koreai katonák menekülnek, ezt látjuk

A K. Endréről készült rejtett kamerás felvételek ügyében még mindig nyomoz a rendőrség

A K. Endréről készült rejtett kamerás felvételek ügyében még mindig nyomoz a rendőrség