szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy ausztrál kutatás szerint alapvető élelmiszerek ízére van káros hatással a globális felmelegedés.

A melbourne-i egyetem kutatói alapvető élelmiszereket vizsgáltak alaposan a globális felmelegedés fényében, a vizsgálat pedig megállapította: a jelenség már most is kedvezőtlenül hat az ételek ízére, a káros hatás pedig a jövőben csak látványosabb, pontosabban még inkább ízlelhető lesz.

A répa és a cékla például egyre kevésbé lesz ízletes, ráadásul egyre kevésbé lesznek színesek, elhalványulnak. A burgonya egyre inkább penészes a melegebb éghajlat miatt. Szintén rengeteg embert érint, hogy a csirkehús egyre rágósabbá válik a globális felmelegedéssel, míg a tehenek egyre kevesebb tejet adnak.

Jön az Űrgolyhók 2, visszatér a világhírű komikus, aki rég otthagyta Hollywoodot

Jön az Űrgolyhók 2, visszatér a világhírű komikus, aki rég otthagyta Hollywoodot

A különadók kiéheztették a bankokat, de így is lenyomják a többi ágazatot a termelékenység javulásában

A különadók kiéheztették a bankokat, de így is lenyomják a többi ágazatot a termelékenység javulásában

Az Alkotmánybíróság szerint sem kell kiadni a Budapest–Belgrád vasútvonal szerződéseit

Az Alkotmánybíróság szerint sem kell kiadni a Budapest–Belgrád vasútvonal szerződéseit

Kilőttek az olajárak Izrael Irán elleni támadása után

Kilőttek az olajárak Izrael Irán elleni támadása után