szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy ausztrál kutatás szerint alapvető élelmiszerek ízére van káros hatással a globális felmelegedés.

A melbourne-i egyetem kutatói alapvető élelmiszereket vizsgáltak alaposan a globális felmelegedés fényében, a vizsgálat pedig megállapította: a jelenség már most is kedvezőtlenül hat az ételek ízére, a káros hatás pedig a jövőben csak látványosabb, pontosabban még inkább ízlelhető lesz.

A répa és a cékla például egyre kevésbé lesz ízletes, ráadásul egyre kevésbé lesznek színesek, elhalványulnak. A burgonya egyre inkább penészes a melegebb éghajlat miatt. Szintén rengeteg embert érint, hogy a csirkehús egyre rágósabbá válik a globális felmelegedéssel, míg a tehenek egyre kevesebb tejet adnak.

Budai villában nyit fogorvosi rendelőt Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

Budai villában nyit fogorvosi rendelőt Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

Áprilistól indul a K&H Bank az 5%-os kamatplafonnal. Mennyit nyernek ezzel a bank ügyfelei?

Áprilistól indul a K&H Bank az 5%-os kamatplafonnal. Mennyit nyernek ezzel a bank ügyfelei?

Hasbeszélő és a politikus étlap Újlipótvárosban

Hasbeszélő és a politikus étlap Újlipótvárosban

Erős földrengés volt éjjel Nápoly mellett, felzaklatott lakosok követelték, hogy nyissák meg nekik a korábbi NATO-bázist

Erős földrengés volt éjjel Nápoly mellett, felzaklatott lakosok követelték, hogy nyissák meg nekik a korábbi NATO-bázist