szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy ausztrál kutatás szerint alapvető élelmiszerek ízére van káros hatással a globális felmelegedés.

A melbourne-i egyetem kutatói alapvető élelmiszereket vizsgáltak alaposan a globális felmelegedés fényében, a vizsgálat pedig megállapította: a jelenség már most is kedvezőtlenül hat az ételek ízére, a káros hatás pedig a jövőben csak látványosabb, pontosabban még inkább ízlelhető lesz.

A répa és a cékla például egyre kevésbé lesz ízletes, ráadásul egyre kevésbé lesznek színesek, elhalványulnak. A burgonya egyre inkább penészes a melegebb éghajlat miatt. Szintén rengeteg embert érint, hogy a csirkehús egyre rágósabbá válik a globális felmelegedéssel, míg a tehenek egyre kevesebb tejet adnak.

Azerbajdzsánnak nem csecsen segítség kell, hanem bocsánatkérés és kártérítés

Azerbajdzsánnak nem csecsen segítség kell, hanem bocsánatkérés és kártérítés

Ezek az év leginnovatívabb kütyüi a világ egyik legbefolyásosabb dizájnmagazinja, a Dezeen szerint

Ezek az év leginnovatívabb kütyüi a világ egyik legbefolyásosabb dizájnmagazinja, a Dezeen szerint

Megérkezett a 35 ezer forintos számítógép

Megérkezett a 35 ezer forintos számítógép

GVH-elnök: Mészáros Lőrinc exveje lényegében saját magát buktatta le

GVH-elnök: Mészáros Lőrinc exveje lényegében saját magát buktatta le