szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy állítólagosan ellopott mobiltelefon miatt vonták kérdőre gyilkosai azt a férfit, akit a Népszínház utcában, egy kocsmában vertek agyon április 1-jén.

Cikket közölt a Zsaru Magazin arról, hogy hogyan fogták el a Népszínház utcai kocsmai gyilkosság gyanúsítottjait. Az írást a rendőrség honlapja a police.hu is lehozta.

Eszerint a gyanúsítottak, B. István, R. Tamás Kálmán és L. Károly április 1-jén egy mobiltelefonon összevitázva vertek agyon egy férfit a józsefvárosi kocsmában. Az agyonvert férfi a gyanúsítottak állítása szerint korábban segítséget nyújtott egyiküknek a költözködésben, amely során eltűnt egy mobiltelefon. Ezt kérték számon rajta, amikor belépett a kocsmába, majd amikor állításuk szerint a számonként férfi flegmán válaszolt, agyonverték.

A három tettes beismerte a bűncselekményt. Az is kiderül a cikkből, hogy miután távoztak a kocsmából, egy térfigyelő kamera felvétele szerint a józsefvárosi Berzsenyi utca felé tartottak, és egyikük, L. Károly kifordította közben a pulóverét. Aztán napokig bujkáltak barátoknál, rokonoknál, illetve vidéken, egy lakatlan házban.

A rendőrök aztán kettő elkövetőt április 10-én elfogtak a Kerepesi úton, kihasználva, hogy autójuk dugóba került. Harmadik társuk pedig önként feladta magát.

A férfiakat halált okozó testi sértéssel gyanúsítják, és előzetesben vannak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Találtak egy hangyát a kutatók, ami összezsugorítja, majd vissza is növeszti az agyát

Találtak egy hangyát a kutatók, ami összezsugorítja, majd vissza is növeszti az agyát

Svájcban napi 6 koronavírusos halálesetnél döntöttek úgy, hogy nyithatnak a teraszok

Svájcban napi 6 koronavírusos halálesetnél döntöttek úgy, hogy nyithatnak a teraszok

A Jobbik LMP-s politikust támogat a Belvárosban

A Jobbik LMP-s politikust támogat a Belvárosban