szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Pénteken nem sokkal dél előtt mintegy háromszáz szimpatizáns és érdeklődő állt a Kossuth tér körül, ahol egyre gyűlt a tömeg - jelentette az MTI helyszíni tudósítója.

Néhány parkoló autóra Árpád-sávos és nemzeti lobogót erősítettek. "Aki magyar idejön!" jelszó skandálásával próbálták csoportba szervezni az embereket. Gonda László, a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 ügyvivője úgy nyilatkozott a távirati irodának, hogy február 25-éig van területfoglalási engedélyük a Kossuth Lajos térre, szerinte akár már most is visszatérhetnek ide. Hozzátette: nem zárkóznak el a Fidesszel való közös demonstrációtól sem. Időközben a rendőrség lezárta a Kossuth Lajos térre vezető összes utcát, és leállították a forgalmat a Parlament épülete előtt az alsó rakparton is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Az MSZP szerint a Fidesz a magyar jogrendnek ment neki

A Fidesz nem a kormánnyal, még csak nem is a köztársaság rendőrségével szállt szembe, hanem a magyar jogrendszerrel – nyilatkozta a hvg.hu-nak Nyakó István, az MSZP szóvivője a kordont bontó fideszes „megmozdulásról”.

MTI/hvg.hu Itthon

Fideszes kordonbontás - információk percről percre

A fideszes országgyűlési és európai parlamenti képviselői polgári engedetlenségi mozgalom keretében pénteken bő fél óra alatt lebontották a Kossuth Lajos teret övező kordont. Információk percről percre.

A szakszervezet szerint módosítani kell az egészségügyi dolgozókra vonatkozó törvényt

A szakszervezet szerint módosítani kell az egészségügyi dolgozókra vonatkozó törvényt

Müller Cecília Novák Katalin és Orbán Ráhel nyomába eredt

Müller Cecília Novák Katalin és Orbán Ráhel nyomába eredt

Két hónapra a bérek száz százalékára emelik a táppénzt Csehországban

Két hónapra a bérek száz százalékára emelik a táppénzt Csehországban