szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Elkezdődött a Kőbánya-Kispest (KÖKI) közlekedési csomópont átépítése, miután elkészültek a KÖKI Terminál tervei és az építéshez szükséges engedélyek is rendelkezésre állnak - tájékoztatta Kispest Önkormányzata, a BKV Zrt. és a KÖKI Terminált felépítő R-CO Zrt. hétfőn az MTI-t.

Az új épületegyüttes és a környező fejlesztések a tervek szerint 2009 végére készülnek, a beruházás 25 milliárd forintba kerül - tették hozzá.

A kerületi önkormányzat, a BKV és a fejlesztést végrehajtó beruházó azért fogott össze, hogy a területen új városközpont létesüljön, rendezett zöldfelületekkel, átláthatóbb és egyszerűbb közlekedéssel, jobb közbiztonsággal, és kor elvárásainak megfelelő, új épületegyüttessel - olvasható a közleményben.

A beruházás keretében a jelentős közlekedési fejlesztések mellett háromszintes bevásárló-, és szórakoztatóközpont épül, amelyben több mint kétszáz üzlet kap helyet, felépül egy új barkácsáruház, de lesznek irodahelységek, ügyfélszolgálatok, éttermek, kávézók és egyéb szórakoztató egységek is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szabadlábra helyezték a Barcelona volt elnökét

Szabadlábra helyezték a Barcelona volt elnökét

A Szent Imrében "lekapcsolták a villanyt", máshol egy teljes szakrendelő leállt

A Szent Imrében "lekapcsolták a villanyt", máshol egy teljes szakrendelő leállt

Gillian Anderson volt a legkellemetlenebb időzónában a Golden Globe-on

Gillian Anderson volt a legkellemetlenebb időzónában a Golden Globe-on