szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Közjegyző előtt igazolta a HospInvest hétfőn, hogy valóságos embereket szerződtetett az egri kórház működtetésére - olvasható a keddi Népszabadságban.

A Népszava és a Népszabadság is beszámol arról, hogy a cég 721 munkaszerződését hitelesítette egy helyi közjegyző, és az erről szóló okiratot nyilvánosságra hozzák. Ennyi ember az ország más részeiből jelentkezőkkel kiegészülve elegendő a kórház üzemeltetéséhez, tehát elvben szeptembertől a HospInvest átveheti az egri kórház irányítását.

A HospInvest azért fordult közjegyzőhöz, mert a kórház eddigi állapotához ragaszkodók plakátokon azt állították: a cég hazudik, mert ha az intézmény 1214 dolgozója közül nekik adta le üres, kitöltetlen munkaszerződését 721 ember, akkor náluk csak 346 munkaszerződés lehet a bejelentett, több mint hétszázzal szemben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

A HospInvest most már biztosan átveszi az egri kórházat

Megvan a szükséges dolgozói létszám, így már biztosan átveszi az egri kórház működtetését a HospInvest Zrt. – jelentették be a kórház üzemeltetését elnyert társaság vezetői. A "kórházvédők" szerint ennek fele sem igaz.

MTI Itthon

Egri kórház: most a HospInvest tett feljelentést

Okirattal visszaélés vétsége miatt feljelentést tett a HospInvest Zrt. – jelentette be a cég alelnöke. A magyarázat: többen begyűjtik a dolgozóktól a személyre szóló munkaszerződéseket.

Szupergyors 3-as BMW: nagyágyúkat utasít maga mögé az Alpina B3

Szupergyors 3-as BMW: nagyágyúkat utasít maga mögé az Alpina B3

5-ös alá: itt a nyújtott BMW 3 Gran Limousine

5-ös alá: itt a nyújtott BMW 3 Gran Limousine

Izraelben is zavargások voltak a járványügyi korlátozások miatt

Izraelben is zavargások voltak a járványügyi korlátozások miatt