Dajcstomi: „a kádárista kurva anyánkat”

Dajcstomi: „a kádárista kurva anyánkat”

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI/hvg.hu

Az Alkotmánybíróság hétfői döntéseit is Twitter-bejegyzésben kommentálta Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője. A politikus vulgáris kifejezések felhasználásával vetett fel kérdéseket a demokráciáért aggódó embereknek.

"Hogy a búbánatban történhetett meg mindez? Ha jól tudom, Mo-n lényegében már felszámoltuk a demokráciát, az AB-n csupa politikai komisszár dolgozik, meg egyébként is, a kádárista kurva anyánkat" - kezdte bejegyzését Deutsch Tamás.

Majd úgy folytatta: "Vagy mégse? Az egész hiszti úgy hazugság, ahogy van? Műbalhé? Jól ismert szoclib szellemi-politikai maszturbáció? Magyarország egy normális (...), szabad, demokratikus jogállam? Átlag európai demokrácia? Működő Alkotmánybírósággal?"

©

"Na, erre varrjatok gombot demokrácia-aggódó drágáim" - zárta bejegyzését a fideszes politikus.

Az Alkotmánybíróság hétfőn közjogi érvénytelenség miatt megsemmisítette az egyházügyi törvényt, alkotmányellenesnek ítélte a médiaszabályozás több rendelkezését és megsemmisítette a büntetőeljárási törvény  egyes passzusait is.

Deutsch Tamás ugyancsak a Twitteren reagált az Európai Bizottság elnökének Orbán Viktorhoz írt levelére. A fideszes EP-képviselő szerint ilyen, amikor " egy virtigli européerből előtör a fiatalkori szélsőbalos aktivista".