Levideózták, ahogy megrugdossa harmadikos diákját egy tornatanár

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Videó is készült, amikor a tanárnő megverte a 10 éves fiút. A család feljelentést tett, a rendőrség nyomoz a szegedi Weöres Sándor Általános Iskolában történtek ügyében, a tanárnőt előállították.

A szülők állítása szerint felvétel is készült arról, hogy a tornatanár megverte fiukat múlt pénteken reggel a szegedi Weöres Sándor Általános Iskolában – adta hírül a Szegedma.hu.

A videón az látható, hogy a tanár felpofozza a harmadikos fiút, majd többször belerúg a földön fekvő gyermekbe – közölték a szülők.

A kisfiú több mint egy éve panaszkodik arra, hogy az iskolában bántalmazzák. Hétfő reggel egyáltalán nem akart iskolába menni, és szüleinek azt mondta: az egyik tanára megverte, és az esetről videó is készült – tudta meg a helyi hírportál a család egyik ismerősétől.

A szülők az iskola igazgatójával együtt megnézték a videót. A család feljelentést tett, az iskolában helyszíneltek a rendőrök.

A fiú a folyosón veszekedett, amikor a tanár megtámadta

A rendőrség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt nyomoz az ügyben – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. A nőt előállították.

A feljelentés szerint az iskola folyosóján a pedagógus észlelte, hogy a tízéves gyerek összeveszett társával. Odament a gyerekhez, megütötte, aki ettől a földre került. A tanár ezután még több alkalommal belerúgott a fiúba. A gyermek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett - olvasható a rendőrség közleményében.