Meghalt egy ember a hevesi kapitányságon

Meghalt egy ember a hevesi kapitányságon

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rendőrség szerint hirtelen rosszul lett és meghalt a 33 éves férfi, akit egy meg nem nevezett szabálysértés miatt vittek be tegnap este a hevesi kapitányságra. A férfi rokonai szerint a hatgyerekes apát megverhették a rendőrök, akik a családdal nem közöltek semmit a haláleset körülményeiről. A helyi lap úgy tudja, a férfi halálát fulladás okozta.

Hirtelen rosszul lett, majd eszméletét vesztette egy 33 éves férfi, akit péntek este állítottak elő a rendőrök a hevesi kapitányságra. A közleményben a rendőrség azt írta, szabálysértés miatt vitték be, de arra nem tértek ki, milyen szabálysértés történhetett.

Bár a rendőrök azonnal elsősegélyben részesítették és mentőt hívtak, a hevesi férfit a kiérkező szakemberek már nem tudták újraéleszteni: meghalt - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

A főkapitányság az ügyet közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

A rokonok nem kaptak felvilágosítást

A férfi egyik rokona megkereste a Heol.hu Heves megyei hírportált, hogy elmondja, testvérét lopás miatt vitték be. Mint mondta, fivérének egy korábbi műtét miatt cső volt a torkában.

A lap úgy értesült, hogy az előállított férfi halálát fulladás okozta.

Az elhunyt férfi fivére úgy gondolja, hogy a testvérét megverték előállítás közben, és utána is, és ezért halhatott meg. Állítása szerint hiába kérdezték a rendőröket, azok nem válaszoltak a kérdésekre, így a család nem tudhatja biztosan, mi történt. Arrra készülnek, hogy feljelentést tesznek a rendőrök ellen - tette hozzá.

Az elhunyt férfi hat gyereket hagyott maga után.

Hozzászólások