Kockás inges tanárok üzennek "KlikHammernek"

Kockás inges tanárok üzennek "KlikHammernek"

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Az egykori felsőoktatási államtitkár még múlt héten mondta azt, hogy "kinyílt a bicska a zsebében" a tanárok tiltakozása miatt. "Ezért vagyok pipa, ha a tévében nézem, hogy borotválatlan, kócos, kockás inges tanári kar grasszál" – tette hozzá Klinghammer, aki ezzel méltán felhívta magára a tanári közösség figyelmét. Pedagógusok most kockás inges fotókkal üzenik "KlikHammernek", hogy milyen is egy igazi tanári közösség.

Klinghammer István múlt heti, Magyar Nemzetnek adott interjújában kemény kritikával illette a pedagógusok tiltakozási hullámát. Elmondása szerint a 25 pontos követelési listájuk elolvasása során "kinyílt a bicska a zsebében", hozzátéve, hogy szerinte a tüntetések a világon semmit nem oldanak meg. Szerinte a tanárok, kócos, borostás, kockás inges megjelenése nem jó példát mutat a gyerekeknek.

A tanárok le is csaptak az egykori felsőoktatási államtitkár által feldobott magas labdára, a tanári irodákban és tantermekben a tiltakozás jeleként kockás ingben pózoltak a fotókon, így üzenve "KlikHammernek", hogy milyen is egy összetartó tanári kar.

A 2016-os Klinghammer-modellek pedagógusoknak!Kockás (négyzetrácsos) ing borostával, esetleg szakállal. Viselése farmernadrággal ajánlott! Zöld táblaháttérrel kifejezetten jól mutat! :)

Posted by András Jeszenszki on Monday, February 15, 2016

KIikHammernek szeretettel!:)

Posted by Klári Szuhai on Monday, February 15, 2016
Hozzászólások