Mészáros Lőrinc cége lett Simicska kedvenc csapatának szponzora

Mészáros Lőrinc cége lett Simicska kedvenc csapatának szponzora

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Mészáros Lőrinc cége mellett az R-Kord Kft. is szponzori szerződést kötött a Veszprémmel.

A Mészáros és Mészáros Kft. és az R-Kord Építőipari Kft. lett a Veszprém kézilabdacsapatának két új támogatója – ezt a csapat honlapján jelentették be pénteken.

A csapat honlapján azt írják, hogy a most aláírt támogatási szerződések "jelentős segítséget nyújtanak a Veszprém férfi kézilabdacsapatának a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében és a csapat eredményes működésében." 

"Az új támogatók érkezése megnyugtató helyzetet teremt a csapat számára, és óriási segítséget jelent a csapatot működtető részvénytársaságnak, amelynek tulajdonosa 100 százalékban a Veszprémi Kézilabda Sport Egyesület" – olvasható a közleményben.

Mészáros veszprémi szerepvállalása azért is meglepő, mert a Veszprém  köztudottan Simicska kedvenc csapata; az üzletember először pont egy Veszprém meccsen tűnt fel a nyilvánosság előtt, miután kiengedték a kórházból, stadionban pedig jelenleg is van Közgép VIP-páholy.

A Simicska–Orbán-háború miatt sokáig úgy tűnt, hogy az állam leveszi a kezét a csapatról, de végül az MVM Zrt. maradt névadó szponzor. Fonyó Károly, Simicska üzletársa viszont novemberben lemondott a csapat elnöki posztjáról, nem sokkal azután, hogy Simicskáék is bejelentkeztek a TV2-ért.

Hozzászólások