Tarlós: Demszkynek orvosnál lenne a helye, nem börtönben

Tarlós: Demszkynek orvosnál lenne a helye, nem börtönben

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Tarlós István budapesti főpolgármester szerint elődjének, Demszky Gábornak aggasztó az állapota – derült ki a városvezető Magyar Időknek adott interjújából.

"Vannak, akik Demszky jogi felelősségre vonását reklamálják. Én inkább súlyos mentális problémára gyanakszom" – mondta Tarlós István a Magyar Időknek.

Szerinte mindenki eltűnődik, amikor elődje olyanokat állít, hogy ő négyezer projektet produkált a fővárosban, hogy a 4-es metróról szóló OLAF-jelentés nulla, illetve mintha az unió ellenőrző szervét Orbán Viktor kézivezérelné.

"Amit komolyan vehető projektnek lehet nevezni, abból talán negyvenet sem csinált a húsz év alatt. Ez megint a lelki-szellemi állapotáról tanúskodik" – tette hozzá Tarlós István.

A főpolgármester szerint elődje állapota aggasztó. "Nem haragszom rá, inkább sajnálom" – közölte.

Demszky Gábor korábban üzbég fejfedőben látta vendégül a Hír TV stábját a horvátországi nyaralójában, ahol fügét szüretel és olívát dunsztol.  

Ebben a műsorban beszélt többek között arról is, hogy a 4-es metró ügyét vizsgáló OLAF nem számít, mert a jelentéseikben "összevissza irogálnak", "baromságokat".