Megvertek egy 20 éves lányt egy fővárosi dohányboltban

Megvertek egy 20 éves lányt egy fővárosi dohányboltban

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Hárman támadtak rá az áldozatra.

Az áldozat cigarettát akart vásárolni a Lehel Csarnokban, amikor egy 25 éves férfi és két, 21, illetve 15 éves lány támadt rá. Először szóban inzultálták, majd a pénzét követelték. A lány nem hagyta magát, így hátracsavarták a kezét, a hajánál fogva a földre teperték, a lábát és a bordáját kezdték el rugdosni, a fejét ököllel ütötték – írja a 24.hu.

A lány értesítette egy barátnőjét, aki azonnal a helyszínre sietett. Az eladó hiába próbálta megállítani a támadókat. Miután az áldozatot kivitték az üzlet elé, értesítette a rendőrséget.

A rendőrség utolérte a tetteseket, de azok minősíthetetlenül viselkedtek, így erősítést kellett hívni. Mindhárman ittasak voltak.

A 20 éves lányt a Honvédkórházba szállították, hajnalban hazatérhetett, a körülményekhez képest jól van.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a lap megkeresésére közölte, hogy az üggyel kapcsolatban csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás, az elkövetők szabadlábon védekezhetnek. Megerősítették, hogy a tettesek a rendelkezésre álló adatok szerint alkoholt fogyasztottak és a rendőri intézkedésnek ellenszegültek, ezért a rendőrök kényszerítőeszközt alkalmaztak.