A közmédiánál mostanság ritkaságnak számító műfajra bukkantunk a Híradó.hu-n

A közmédiánál mostanság ritkaságnak számító műfajra bukkantunk a Híradó.hu-n

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Közzétettek egy helyreigazítást a Jobbik elnökével kapcsolatban.

Vona Gábor nem járt titokban Jemenben, és ott nem mondott beszédet egy olyan párt kongresszusán, amit annak idején Szaddam Husszein is pénzelt – erről tettek közzé helyreigazítást vasárnap este a Híradó.hu-n.

A köztévé hírportálja január 28-án írt a Jobbik elnökének állítólagos jemeni útjáról, de mint kiderült, ezt valótlanul híresztelték.

Ugyancsak valótlanul híresztelték, hogy Vona Gábor a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevében korábban titkos együttműködési szerződést kötött Iránnal.

„A valóság ezzel szemben az, hogy Vona Gábor 2002-ben, a Jobbik Magyarországért Mozgalom megalakulása előtt, még egyetemistaként egy ifjúsági konferencián vett részt Jemenben, amelynek a finanszírozásában Szaddam Husszein nem vett részt. Ezt olyannyira nem titokban tette, hogy erről még az általa írt, 2011-ben „Született augusztus 20-án” címmel megjelent könyvében is beszámolt. Iránnal pedig soha nem írt semmilyen szerződést” – zárul a szöveg.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.