Kiderült, mennyibe kerülhetett Vajna Tímea amerikai utazása

Kiderült, mennyibe kerülhetett Vajna Tímea amerikai utazása

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Homonnay Gergely árajánlatot kért egy magángépeket kölcsönző cégtől, hogy mennyibe kerülne Los Angelesbe az út.

Mint arról beszámotunk, a filmügyi kormánybiztos Andy Vajna felesége, Vajna Tímea magángéppel repült Amerikába, hogy az orvosi ellátáson átesett macskáját magával tudja vinni. Ennek apropóján Homonnay Gergely, a Mi vagyunk a többség-tüntetések egyik szervezője is árajánlatot kért egy magángépeket bérbeadó cégtől, hogy mennyibe kerülne az út Los Angelesbe a macskájával együtt.

Ahogy arrólHomonnay a Facebookon beszámolt, a cég középárfolyamon átszámolva 22 millió 800 ezer forintért vitte volna el őt és macskáját a Los Angeleshez közeli Van Nuys reptérre.

Vajna Tímea az eredeti posztjában azt írta, a születésnapjára kérte Andy Vajnától, hogy magángéppel repülhessen Amerikába, mert amúgy csak akkor szokott így utazni, ha együtt mennek valahova. Ezúttal a posztja szerint azért volt erre szüksége, mert a macskája beteg, és nem lehetett volna elkábítani az utazáshoz. Ezt a részét később kitörölte a bejegyzésnek.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.
Hozzászólások