Hivatalos: Kerpel-Fronius Gábor a Momentum jelöltje az előválasztáson

Hivatalos: Kerpel-Fronius Gábor a Momentum jelöltje az előválasztáson

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Fekete-Győr András Momentum-elnök szerint május 26-a és az EP-választás bizonyította, új arcokra van szükség.

A Momentum célja, hogy Tarlós István ellen csak egy jelölt álljon, ehhez a legjobb út az előválasztás, mondta hétfői sajtótájékoztatóján Fekete-Győr András. Aki nyer az előválasztáson, jó eséllyel indul októberben a főpolgármester-választáson.

Kerpel-Fronius Gáborról a pártelnök azt mondta, a politikán kívülről érkezik, cégvezető, édesapa, a Nolimpia után csatlakozott, XIII. kerületi alapszervezeti elnök, véleményvezér.

30 napunk van hátra az előválasztásig. Addig megmutatjuk, van itt egy lelkes, felkészült közösség.

Kiderült, ő volt az egyetlen jelölt, aki szóba jött a pártban.

Köszönettel, nagy örömmel és eltökéltséggel állok itt – mondta a jelölt, majd azt mondta, vissza kell venniük Budapestet a Fidesz-maffiától.

A jelölt a lakhatási nehézségekről beszélt a sajtótájékoztatón elsősorban, illetve az ingatlanmutyikról, parkolási összefonódásról az MSZP és a Fidesz között, valamint a tömegközlekedés állapotáról.

Jobb jelölt vagyok, mint Karácsony Gergely – mondta.

Korábban megírtuk, Puzsér Róbert azonban nem indul az előválasztáson. „Folytatom a kampányomat, én kínálom a legerősebb víziót, enyém a legjobb és legrészletesebb program: a főváros újratervezése autóról emberre és betonról zöldre, hogy Budapesten ne csak menni, de lenni is érdemes legyen. Az ellenzéket daráló ellenzéknek kellemes előválasztást kívánok! Októberben találkozunk.”

Hozzászólások