szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az osztrák férfit évekre kiutasították Magyarország területéről.

Egy osztrák állampolgárságú díler szerencsétlenül választott kuncsafot magának a 2017-es Ozora fesztiválon, egy civil ruhában szolgálatot teljesítő rendőrnek kínált kábítószert, közölte a Székesfehérvári Törvényszék kedden a honlapján.

A közlemény szerint a rendőri intézkedés során a férfi ruházatából, táskájából, illetve autójából anfetamin, MDMA, LSD, ketamin, kannabisz, valamint a kábítószer értékesítéséhez használt digitális mérleg és a kábítószer értékesítéséből származó pénz került elő, amelyeket a helyszínen lefoglaltak.

A pénteki tárgyaláson a vádlott távollétében született ítélet, amely kábítószer-kereskedelemben találta bűnösnek a férfit, akit a szabadságvesztés mellett öt évre kiutasították Magyarország területéről.

Az ügyészség közleménye szerint a rendőri intézkedés során lefoglalt kábítószert és az annak értékesítéséből származó mintegy 60 ezer forintot, 1300 eurót és 60 svájci frankot elkobozták az osztrák férfitől.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Kult

Ozora lehet a pénzmosással gyanúsított fesztivál

Fesztiválszervezők ellen nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Közép-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága: egy Fejér megyei férfi és két társa eltitkolta a belépőkből származó bevétel egy részét, amivel a költségvetésnek több mint 360 millió forint vagyoni hátrányt okozott, adta hírül az MTI.

Oktatói Hálózat: Az Orbán-kormány súlyos nyomást gyakorol Iványiék iskoláira

Oktatói Hálózat: Az Orbán-kormány súlyos nyomást gyakorol Iványiék iskoláira

A Színművészeti új kancellárja azzal fenyegetett, hogy ha nem engedik be, nem ad fizetést

A Színművészeti új kancellárja azzal fenyegetett, hogy ha nem engedik be, nem ad fizetést

Egy kisvárosnyi embert küld el a Shell, miközben klímabarátabb működésre áll át

Egy kisvárosnyi embert küld el a Shell, miközben klímabarátabb működésre áll át