Így lesz egy kopasz embernek pillanatok alatt új haja

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Caboki nevű vállalkozás fodrászati terméke megoldást nyújthat a kopaszodásra: a cég videója szerint pillanatok alatt eltüntethetőek a haj nélküli foltok, köszönhetően a természetes rostokból készült anyagnak, melyet egy tubusból visznek fel az ember fejére. A vásárlók szerint működik a termék, ám vannak kisebb problémák.

Egyedülálló megoldással rukkolhatott elő a Caboki nevű vállalkozás. A cég fodrászati terméke hatékony módszert nyújthat a kopaszodásra: a Caboki videója szerint pillanatok alatt eltüntethetőek a haj nélküli foltok a fejbőrön. Mindez pedig úgy lehetséges, hogy az emberi hajhoz hasonló természetes rostokat egy tubusból felviszik az ember fejére, ahol hozzátapadnak a ritkuló hajhoz, így dúsabb hatást keltenek, a rostokat pedig a statikus energia tartja fenn az ember fején – írja a Business Insider.

A megoldással egész napra el lehet tüntetni a kopasz foltokat, a következő nap ugyanakkor újra meg kell ismételni a műveletet, és ezt minden nap meg kell tenni.

A lap azt írja, hogy bár ők szkeptikusak a termékkel kapcsolatban, az Amazonon ugyanakkor a vásárlói visszajelzések azt igazolják, a termék működik. Bár nem feltétlenül lehet olyan gyorsan a rostokat felvinni a fejre, mint ahogy az a videóban látszik, emellett pedig figyelni kell arra is, hogy a laza, leesett rostok le legyenek söpörve a ruházatról. Volt olyan vásárló is, aki ugyanakkor arra panszkodott, hogy rövid haj esetében nem igazán működött a termék, míg hosszabb haj esetében nem volt semmilyen probléma.