Kutyakemény versenytársat kaphat az Aldi és a Lidl

Kutyakemény versenytársat kaphat az Aldi és a Lidl

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Gyilkos versenyre kényszerülhetnek a vezető diszkontláncok, felbukkant ugyanis a piacon egy kispályásnak semmiképpen sem nevezhető versenyző. Ebben a kategóriában szándékozik belépni a piacra az egyik vezető európai fapados légitársaság, az easyJet tulajdonosa. Jöhetnek az easyFoodstore-ok.

London nyugati részén nyílt meg az első easyFoodstore, az easyJet fapados légitársaság tulajdonosának első diszkontáruháza. A diszkontáruház a Magyarországon is ismert "eurósboltok", illetve élelmiszerbank mintáját követi, a szinte mindenre termékre érvényes 25 penny bevezető árral - írja a Pénzcentrum. A tervek szerint 50 pennynél nem megy majd feljebb az alapélelmiszerek egységenkénti árazása.

Az easyFoodstore-ban minden kapható, a legegyszerűbb alapanyagoktól - mint például a cukor, liszt, rizs -, a száraz tésztákon, a levesporokon és a halkonzerveken át, egészen az édességekig. Nagy márkákat, ismert ételkülönlegességeket ugyanakkor nem lehet találni a felhozatalban, akciós termék viszont van bőven, összesen 76 féle különböző.

©

A "fapados" diszkontlánc igazi ellenfele lehet akár az Aldinak és a Lidlnek is, sőt, a jellemzően jóval nagyobb alapterületen működő Tescónak is.

Magyarországon a csoport a low cost légitársaság mellette jelen van a fapados easyHotellel is.

További részleteket itt lehet olvasni.

Hozzászólások