Amerikai étterem- és kávézóláncok nyomulnának a magyar piacra

Amerikai étterem- és kávézóláncok nyomulnának a magyar piacra

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Három amerikai étterem- és két kávézólánc jönne Magyarországra, egyelőre franchise partnereiket keresik. Közöttük van a világ legnagyobb leültetősétterem-hálózata, meg egy sportbár is.

Az Edwards Global Services, amely amerikai franchise-láncok USA-n kívüli terjeszkedését segíti elő, Magyarországon kedvező piacot és hálózatépítési lehetőséget lát több étterem- és kávézólánc számára is.

Az Arby’s amerikai szendvicsbár, a világ legnagyobb ”high-end” szendvicseket kínáló hálózata. A márka összesen több mint 3400 helyszínen van jelen az Egyesült Államokban, Kanadában, a Közel-Keleten és Törökországban. A több mint 50 éves Arby’s a gyorséttermek és prémium éttermek közé pozicionálja magát – írja a Franchising.hu. A jövőbeli franchise partnernek Magyarországon legalább 10 Arby’s-étterem megnyitásához elegendő tőkével kell rendelkeznie.

Prémium kategóriás étterem és steak house a Lawry’s. A kultikus amerikai étteremlánc egységeiben ötcsillagos menüket (előételek, steakek, tenger gyümölcsei, desszertek) szolgálnak fel a pincérek ezüst tálcákon. A családi vállalkozásként alapított vállalat 90 éves hagyománnyal rendelkezik, az éttermek átlagos alapterülete 900 m2. A Lawry’s-éttermekkel jelenleg elsősorban Ázsiában találkozhatunk az Egyesült Államokon kívül – a hálózat eddig Japánban, Dél-Koreában, Tajvanban és Kínában terjeszkedett.

©

Igazi amerikai típusú étteremlánc amerikai konyhával a Denny’s, a világ legnagyobb, asztali kiszolgálással rendelkező étteremhálózata, amely 2150 étteremmel képviselteti magát az Egyesült Államokban és további 13 országban. Az étteremlánc 60 éve van jelen a vendéglátásban, éttermei 32 millió vendéget szolgálnak ki évente. A Denny’s szintén multi-unit franchise átvevőt keres Magyarországon, a jövőbeli partnernek 5 étterem megnyitásához elegendő tőkével kell rendelkeznie.

Jönne a A PJ's Coffee of New Orleans kávézólánc, melyet Phyllis Jordan alapított 1978-ban, New Orleansban. A PJ’s kávézók számos, a legjobb minőségű arabica kávészemekből készült meleg, hideg és fagyasztott kávés italokat, bioteákat és reggeli süteményeket kínálnak. A hálózat jelenleg 65 kávézót számlál az Egyesült Államokban.

Sky Zone – fedett trambulin játszótér. A koncepció a szórakoztató fitneszkategóriába tartozik, a világ legnagyobb, trambulinpark-hálózata több mint 100 helyszínen van jelen az Egyesült Államokban, Ausztráliában, franchise partnerek révén Kanadában, Mexikóban, Chilében, Kuvaitban, Szaúd-Arábiában és az Egyesült Királyságban. A Sky Zone egészséges és aktív szórakozást kínál vállalati, iskolai, születésnapi és csoportos rendezvényekhez is.

A Titled Kilt étterem és sportbár menüjének gerincét a több mint 30 csapolt sör, koktélok, sült csirkeszárny, hamburgerek és saláták széles választéka alkotja. Az éttermek megjelenésükben emelkednek ki igazán a többi vendéglátóegység közül, köszönhetően a híresen lenge egyenruhában felszolgáló Titled Kilts-lányoknak.

Hozzászólások