szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A svéd bútoráruházlánc azt szeretné, hogy minél tovább használják a termékeiket.

Zhvg
A világ egyik legsürgetőbb problémája a környezet védelme, a klímaválság, a fenntarthatóság. Ezekre nekünk különös figyelmet kell fordítanunk, ezért kiemelt helyen is kell kezelnünk. Innen új alrovatunk címe is: Zhvg.
Friss cikkek a témában

Webáruházat indít az IKEA a termékeihez kapható alkatrészeknek, ezzel is arra ösztöntözve a vásárlókat, hogy minél tovább használják a náluk vásárolt holmikat – írja a Financial Times.

Az IKEA-nál bizonyos alkatrészeket eddig is be lehetett szerezni, a tavaly augusztussal záródó pénzügyi évükben például 14 milliót biztosítottak a vásárlóknak, idén viszont lehetővé teszik, hogy a szükséges elemeket online rendelhessék meg. Mindezt a körkörös gazdálkodás, végső soron pedig a fenntarthatóság érdekében.

Nemcsak ezzel igyekszik meghosszabbítani bútorainak élettartamát a svéd lakberendezési óriás. Tavaly indították el nálunk is a Bútorok második élete nevű szolgáltatásukat, amelynek keretében a már nem használt, de a funkciójukat még biztonságosan ellátó bútoraikat a vásárlók eladásra kínálhatják a cég honlapján. A cikk szerint emellett már dolgoznak azon a rendszeren, amelyen keresztül irodai és otthoni bútorokat lehet bérelni tőlük.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
650 millió dollárt kell fizetnie a Facebooknak felhasználói arcáért

650 millió dollárt kell fizetnie a Facebooknak felhasználói arcáért

"Sárkány ellen sárkányfű" - mondta Orbán, mielőtt megkapta a vakcinát

"Sárkány ellen sárkányfű" - mondta Orbán, mielőtt megkapta a vakcinát

Kabrióként is jöhet a Volkswagen ID.3?

Kabrióként is jöhet a Volkswagen ID.3?