Kovács Patrícia háromszor sem kellett a köztévének

Kovács Patrícia háromszor sem kellett a köztévének

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A színésznő a Facebookon osztotta meg saját történetét. "Ha a köztévé egy műsora kíváncsi a munkámra, megyek ezután is, ahogy mentem korábban is. De azt kifejezetten szeretném kérni, hogy a jövőben többször ne forgassanak meg – üzeni Kovács Patrícia a sokadik hasonló eset után. AZ MTVA-tól úgy reagáltak, hogy koncepcióváltás miatt mondták le a szereplését a Ridikülben. Egyébként meg a köztévénél szerintük nincs tiltólista - tették hozzá.

Kovács Patrícia Facebook-bejegyzésben számolt be köztévés majdnem szerepléseiről. Az ő szavaival élve eddig háromszor "forgatták meg" feleslegesen.

A színésznő a legutóbbi esettel kezdte bejegyzését: "Felkérést kaptam a Ridikülben való szereplésre, elvállaltam. Szerződéstervezet készen, a tévés interjú mellett a nyomtatott Ridikül magazinban is felkértek egy nagyobb interjúra. Ez utóbbit fel is vettük, Karafiáth Orsolya készítette. A címlapfotózásra egyeztettek velem időpontot, jövő kedden lett volna, a tévéfelvétel után. Ehhez képest tegnap, csütörtök este 9-kor felhívja valaki az engem képviselő ügynökséget, hogy a tartalomszolgáltatási igazgató döntése alapján sztornó a műsor, elnézést kér, nem is érti, hogy a kollégái hogyan gondolták, hogy engem behívhatnak."

©

Később két korábbi, ám hasonlóan végződő esetről számol be Kovács Patrícia, majd hozzáteszi, sajnálja azokat az embereket, akiknek ilyen környezetben kell dolgozniuk, és továbbra sem zárkózik el a köztévés szerepléstől, ha az valamelyik színészi munkájával foglalkozik.

A teljes bejegyzés:

Az állami tévében (nem) létező tiltólistáról mindig az jut eszembe, amikor megkérdezik az öreg székelyt, látott-e már...

Posted by Kovács Patrícia on Friday, 4 March 2016

AZ MTVA állítja, hogy nincs náluk tiltólista

A szerkesztők javaslatai alapján áll össze, hogy egy-egy műsorban kik lesznek a vendégek. „A Ridikül gyártásvezetője nem kapta utasításba Kovács Patrícia szereplésének lemondását, mert nem volt ilyen utasítás. Ezért az állítás, amit Kovács Patrícia menedzsere megfogalmazott, valótlan” – írják az MTVA péntek délutáni közleményében.

„Kovács Patrícia szereplésének lemondása mögött csupán egy koncepcióváltás áll, szó sincsen arról, hogy az ismert színésznő tiltólistán lenne a közmédiában. Ezt bizonyítja az is, hogy a jó kritikai és közönség-visszhangot kapott Félvilág filmjének az MTVA volt a főszponzora” – érveltek.

Hozzátették, hogy a filmet nemrég a Duna Televízió vetítette, illetve hetekig tartó promócióban hirdette, és napokig ingyenesen elérhetővé tette a közmédia oldalán.

Hozzászólások