Pókember is bemutatkozik az új Amerika kapitány-előzetesben

Pókember is bemutatkozik az új Amerika kapitány-előzetesben

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az idei második nagy Marvel-dobásban Vasember és Amerika kapitány összecsapása mellett végre az új Pókember is csatlakozik a Bosszúállók gárdájához.

A hihetetlen sikereket arató Deadpool után hamarosan, május 14-én jön 2016 második Marvel-mozija (de az első, ami a Disney–Marvel-házasságból születik idén), az Amerika kapitány: Polgárháború, és az új előzetes különösen izgalmas, ugyanis feltűnik benne a 2015-ben saját mozifilmet kiérdemlő Hangya és a vadiúj Pókember is.

Tavaly nyáron mi is bemutattuk a legújabb Pókembert, a még mindig csak 19 éves Tom Hollandot, aki 9 éven belül már a harmadik színész, aki magára ölti Spidey jelmezét – a 2002 és 2007 között mozikba kerülő trilógában Tobey Maguire a 2012-ben és 2014-ben kijött két A csodálatos Pókember-filmben pedig Andrew Garfield játszotta el a szuperhőst.

Idén még két Marvel-hősöket felvonultató filmet mutatnak be: a Foxtól érkezik nyáron az X-Men: Apokalipszis, a Disney–Marvel pedig egy új karaktert mutat be novemberben, a Benedict Cumberbatch főszereplésével készülő Doktor Strange-ben.

Hozzászólások