szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy évre szóló megállapodást írt alá a Vasas-Plaket-Euroleasing férfi vízilabdacsapatával az Olaszországból hazatért Kásás Tamás és Steinmetz Barnabás, az idősebbik Kásás, Zoltán - aki a szerbiai Becsejjel, majd tavaly a görög Olimpiakosz Pireusszal BL-t nyert - pedig a Vasas vezetőedzőjeként folytatja. A csapat így két olimpiai bajnokkal és egy kétszeres Bajnokok Ligája-győztes edzővel erősödött.

Mindezt kedden sajtótájékoztató keretében jelentették be hivatalosan a piros-kékek képviselői. Előbb a Vasas 80. születésnapját most ünneplő kétszeres olimpiai bajnok pólóskapusa, Jeney László adott hangot abbéli reményének, hogy 14 év után újra bajnokcsapatuk lesz férfi vízilabdában.
Vereczkey Zoltán szakosztályelnök hangsúlyozta, éppen azért szerződtették a triót, hogy az angyalföldi gárda eséllyel vegye fel a küzdelmet mindenki ellen a bajnokságban, a kupában és a Bajnokok Ligájában is.
Kásás Tamás, Zoltán és Steinmetz Barnabás hangsúlyozták, más csapatok is megkeresték őket, de számukra egyértelmű volt, hogy Magyarországon csak a Vasas jöhet szóba leendő egyesületként. Az MTI kérdésére Markovits László klubelnök azt válaszolta, hogy a játékosokkal és a vezetőedzővel is egy évre szóló szerződést kötöttek, a megállapodással kapcsolatos pénzösszegről azonban nem nyilatkozott, mondván, azok nem publikusak. (MTI)
Brit egészségügyi miniszter: az oltások védenek az indiai variáns ellen is

Brit egészségügyi miniszter: az oltások védenek az indiai variáns ellen is

Újra járható az M1-es autópálya Hegyeshalom felé

Újra járható az M1-es autópálya Hegyeshalom felé

Győzelemmel tért vissza a Győrhöz Ambros Martín

Győzelemmel tért vissza a Győrhöz Ambros Martín