szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Értékelési szempontokA szálloda megjelenése szempont alatt a következőket...

Értékelési szempontok
A szálloda megjelenése szempont alatt a következőket vizsgáltam: hogy néz ki a szálloda, a honlaphoz képest fedezhető-e fel bármi különbség, milyen a természeti és/vagy kulturális környezet, milyen a megközelíthetősége, van-e a közelben látnivaló (max. 20pont)
 
Az atmoszféra az a meghatározó íz, illat vagy hangulat, mely megcsap minket, ha belépünk a hallba, mikor a recepciós megszólítja a kedves vendéget, mikor a folyosókon sétálunk a szobánk vagy a szauna felé. Konkrétabban: a szolgáltatások minősége, a személyzet udvariassága, nyitvatartás, légkör (max. 20pont)
 
Szobák címszó alatt a szobák mérete és állaga, berendezése, netán dizájnja, mit láthatunk az ablakból, vagy erkélyről (max. 20pont)
 
Wellness címszó alatt egyfelől a szolgáltatások számát és minőségét vizsgáltam, másfelől, hogy a szobaár ezekből mit tartalmaz. A hagyományos wellness-szolgáltatásokon túl van-e más sportolási lehetőség, gyógykezelések. (max: 20pont)
 
Ár-érték arány, vagyis az a sok szép és jó, amit a hotelünk kínál, az egészen pontosan mennyibe is kerül. Megéri-e az árát az adott szálloda, avagy többet kér, mint amit ér, neadj' isten kevesebbet (max. 20pont)
 

Harkány egyik csendes utcácskájában, kertes házak szomszédságában, a híres gyógyfürdőtől mindössze öt perces sétaútra fekszik a Hotel Kager. Cserepes tető, erkélyek, nagy kert, benne úszómedence. Rendkívül otthonos légkör, rengeteg fa a berendezésben, mindez a kétezres évek letisztult dizájnvilágában.

Tágas, egyedi berendezésű szobák rengeteg megdolgozott fafelülettel, legtöbbje hajópadlós. Rendezett kert, melyben nyáron úszómedencével gazdagodik a kínálat.

A belső wellness-részleg rendkívül ízléses, mind formavilágában, mind a burkolat tekintetében. Élménymedencéjében hidromasszázs,  pezsgőágy és nyakdögönyöző kényezteti a mártózó vendégeket. Rendkívül profi és esztétikus fittnessz terme van. 

Egy hely, ahol nagyszerűen elegyedik a családias hangulat és a természetesség a modern stílussal, látásmóddal. Mindez az észak-olasz tulajdonost dicséri, aki hobbiból építette meg a Kager-t. Szerelmespároknak és kisgyerekes családoknak a legideálisabb.


Megjelenés: 18
Atmoszféra: 19
Szobák: 17
Wellness: 15
Ár-érték arány: 20

összesen: 89/100


Következő értékelésünk: Pólus Palace Thermal Golf  Club Hotel *****

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!