szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

A MÁV-START Zrt.

A MÁV-START Zrt. MTI-nek eljuttatott közleménye szerint vasárnap az ünnepi menetrend lesz érvényben, míg hétfőn a vasárnapi, március 25-én, kedden pedig a hétfői közlekedési rendnek megfelelően indulnak a vonatok.

A várható növekvő utasforgalmi igények kiszolgálására a MÁV-START a legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon megerősített, a szokásosnál több kocsival közlekedteti a szerelvényeit.

A Volán tájékoztatása szerint szombaton a szabadnapnak, vasárnap a munkaszüneti napnak, hétfőn pedig a hét első munkanapját megelőző munkaszüneti napnak megfelelő menetrend alapján fognak közlekedni a Volán társaságok autóbuszjáratai. Pénteken és kedden a tanítási szünet idejére érvényes menetrend szerint indulnak a buszok. 

A cég közleményében az áll, hogy a Volán társaságok az általános közlekedési rendtől eltérően is közlekedtethetik majd járataikat húsvét idején. Ezekről az utazás megkezdése előtt a területileg illetékes Volán társaságok adnak felvilágosítást. 

(MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!