Nem lehet heti 5 kilót fogyni a káposztaleves-tablettával

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Egy hét alatt öt, két hét alatt 10 kilogrammos rekordfogyást ígérnek a legújabb súlycsökkentőt, a káposztaleves-kapszulát forgalmazók. Az internetes fórumozók közül sokan egyáltalán nem tapasztaltak ilyet – írja az InfoRádió.

A forgalmazók azt állítják, hogy négy tányér káposztalevesnek megfelelő hatóanyag került egy tablettába. Honlapjukon így fogalmaznak: bebizonyosodott, hogy ez a koncentrált készítmény 2,4-szer hatékonyabb, mint napi három adag káposztaleves elfogyasztása. Egyetlen kapszula 10 kilogramm káposztának felel meg, ami magyarázatot ad a hatékonyságára. Továbbá azt sejtetik, hogy egy heti adag öt, kétheti adag tíz kilogrammos fogyást eredményez – írja az InfoRádió.

Az internetes fórumozók közül többen azonban elégedetlenek. Sokan kipróbálták a szert, és azt írják, hogy a testsúlyuk nem csökkent. Van, aki rosszullétre, vagy további hízásra panaszkodik.

Antal Emese dietetikus szerint viszont ne higgyük el, hogy egy fogyókúrás tablettával heti öt kilogrammos fogyás elérhető. Mint mondja, helyes táplálkozással és mozgással heti fél-egy kilogrammnyi súlyleadás az ideális.

A tabletta amúgy OÉTI számmal rendelkezik.