szerző:
MTI

Denise Richards azt állítja, nem tudja eltartani két kislányát, ezért volt muszáj saját valóságshowban szerepelnie a gyerekekkel közösen.

Denise Richards színésznőnek tartja magát, és valóban szerepelt jónéhány filmben, bár ismertnek még mindig elsősorban egy pucér leszbikus jelenet miatt számít. Meg azért, mert megkapta a legviccesebb nevű Bond-lány címet is. Richards később hozzáment a nála jóval idősebb, ital- és drogproblémáiról hírhedt szoknyavadász Charlie Sheenhez, akinek két kislányt is szült, de házasságuk hamar tönkrement. A válás nem volt szép történet, mindkét fél kivette a részét a sárdobálásból, és ha csak a fele igaz annak, amit elmondtak, már akkor is megérdemelték egymást. Az egykori házaspár azt állítja, gyermekeik érdekeit mindenek fölé helyezik, de sajnos nehéz ezt a kijelentést komolyan venni tetteik fényében.

Legalábbis a mami valóságshow-jában való szereplés valószínűleg nem a gyermekpszichológusok által javallott kezelés olyan óvodáskorú kislányoknak, akiknek az apukájuk, a volt feleség szerint, verte a családot, és rendszeresen online pornóval szórakoztatja magát; míg az anyukájuk, a volt férje szerint, ostoba, hazug és rosszindulatú.

Egy bírósági határozat értelmében Richards nem szerepeltetheti a lányokat a tévében Sheen engedélye nélkül, amit az apa meg is tagadott, azonban végül a bíró mégis engedélyezte azt a felek meghallgatása után.

Az első rész május 26-án kerül adásba, és a beharangozó alapján, amelyben Richards meztelenül is látható, sztriptízrúdon pörög és jelentős mennyiségű káromkodás hagyja el szépséges ajkát, nem kifejezetten javítja a színésznőről kialakult képet.

Az amerikai média jelentős része kételyeit fejezte ki a valóságshow bevezető kampányát látva, amelynek során Richards körbehaknizta szinte az összes beszélgetős műsort. Whoopi Goldberg például igen kultúráltan próbálta megérteni a The View-ban, hogy vajon a tévében való szereplés milyen módon jelenti annak a megvalósulását, hogy Richards „megvédi a lányokat a nyilvánosságtól”, ahogy azt többször is kijelentette. A csinos színésznő válaszul sértődötten csak annyit mondott, a gyerekei keveset jelennek meg a műsorban, egyébként másnak is van gyerekes valóságshowja, akkor neki is lehet, és különben pedig meghalt az anyukája.

Richards korábban azzal indokolta a reality elvállalását, hogy szüksége van a pénzre, mert különben nem tudja eltartani a lányait, és nemrégiben Sheen még a tartásdíj fizetését is beszüntette.

Bár Charlie Sheen mostanában ritkán reagál konkrét válaszokkal az őt ért vádakra, barátai azonnal siettek őt tisztázni a médián keresztül. A névtelenül nyilatkozó Sheen csapattagok szerint Richards havonta 52 ezer dollárt kap gyerektartásra, ami magyar forintban közel 8 millió forintnak felel meg, és első hallásra nem rossz pénznek tűnik, de a színésznő anyai gondoskodása talán ennél többet követel meg.

Már ha igaz bármi is az egészből. A lényeg, hogy az anyuka dicsőségére a két egészen kicsi gyerek mindennapos, még az eddignél is közelebbi kapcsolatot létesít a média bulvár oldalával.

hvg.hu Shake

Melleit mutogatta a miniszter asszony

Olaszországban egy volt topless modell kezébe adták az esélyegyenlőségi ügyek intézését. Mara Carfagna a kormányfő Berlusconi tévéjében is dolgozott.

MTI Tech

Újabb titkos ufóaktákat tettek közzé a világhálón

Köztünk vannak-e, értünk jönnek-e futurista repülő csészealjakon a földönkívüliek? Akit ezek a nyugtalanító kérdések izgatnak, az immár interneten is tanulmányozhatja az eddig szupertitkosnak minősített brit dokumentumokat, amelyek az ufókról az elmúlt évtizedekben felhalmozódtak.

Shake

„Ha látjuk a melleink közti árkot, mások is látják”

Ha a céges partin a főnök valakinek a dekoltázsán felejti a szemét, az illető biztos lehet benne, hogy rossz ruhát választott. Díjkiosztókon, céges ünnepségeken, ügyfelekkel való üzleti poharazgatáson hamar elfelejtik a férfiak a munkahelyi szabályokat, főleg, ha erre okot adnak a női munkatársak.

MTI Kult

Megrongálták az ötezer éves Stonehenge-t

Feltehetően szuvenír-vadászok rongálták meg Nagy-Britanniában az ötezer éves Stonehenge-t. Az English Heritage (Angol Örökség) kulturális szervezet közleménye szerint a vandálok vésővel és csavarhúzóval pattinthattak le egy pénzérme nagyságú kődarabot. A további károkozást az őrség akadályozta meg, akik észrevettek két férfit a bronzkori építmény közelében - olvasható a BBC honlapjának hírei között.

hvg.hu Tech

Hova tegyük a laptopot és a kamerát, ha utazunk?

Napjaink felhasználóinak utazás közben is szükségük lehet mobiltelefonra, fényképezőgépre, PDA-ra vagy laptopra, és ezeket megfelelő helyen kell tárolnunk, ha valóban biztonságban akarjuk tudni méregdrága kütyüinket. Nemcsak a mit, a mibe is fontos kérdés lehet ekkor.

hvg.hu Shake

Fülöp herceg: a sokgyerekes családok teszik tönkre a világot

Az angol királyi család igen ritkán foglal állást valamiről a nyilvánosság előtt és ha igen, azt általában a a BBC-ben teszi. Ám most az ITV kereskedelmi televízió kapott zöld utat, stílusosan, hogy leadhassa Sir Trevor McDonald dokumentumfilmjét Fülöp hercegről. A királynő férje, aki hírhedt környezetvédő, a kétrészes filmben néhány ökológiai jelenséget véleményezett és felszólította az emberiséget, hogy aki hisz Istenben, az váltson zöldre.

Két férfi úgy gondolta, hogy az óbudai rendőrség parkolója a legjobb hely a füvezésre

Két férfi úgy gondolta, hogy az óbudai rendőrség parkolója a legjobb hely a füvezésre

Náci propagandakiadvány ellen tiltakozott, őrizetbe vették, de Alkotmánybíróság nem foglalkozik az ügyével

Náci propagandakiadvány ellen tiltakozott, őrizetbe vették, de Alkotmánybíróság nem foglalkozik az ügyével

Láncfűrészt lopott, gardróbba bújt a tolvaj

Láncfűrészt lopott, gardróbba bújt a tolvaj

Kubatov: Az ellenzéki nász mézeshetei gyorsan elmúlnak majd

Kubatov: Az ellenzéki nász mézeshetei gyorsan elmúlnak majd

Neveld fel a kisállatot, majd edd meg!

Neveld fel a kisállatot, majd edd meg!

Tanácsokat adna dizájnbetonnal világhírűvé vált házaspár

Tanácsokat adna dizájnbetonnal világhírűvé vált házaspár