szerző:
hvg.hu

A Jóbarátok volt sztárja ismét teljesen ruhátlanul domborított egy férfimagazinban, közel 40 évesen. Nem mintha csúnya lenne, de sokak szerint mégis jobban tenné, ha inkább a munkájára koncentrálna a meztelenkedés helyett.

A Jóbarátok egykori sztárja.
Megmutatta bájait.
© AP
Biztosan akadnak olyanok, akik már el is felejtették, hogy Jennifer Aniston valamikor Brad Pitt felesége volt. Pitt neve mára annyira összenőtt Angelina Jolie-éval, hogy még házasságra sincs ahhoz szükség, hogy a világ egy párnak tekintse őket. Nyilván a rengeteg, szám szerint hat közös gyerek is erősíti a családi idill hangulatát, ezért merült feledésbe az előző kapcsolat.

Jennifer Aniston azonban úgy érezte, hogy érdemes újból elővenni, mi is történt annak idején, amikor véget ért a házasságuk és a Vogue-nak adott interjúban negatívan minősítette Angelina Jolie szerepét a történtekben. Egészen konkrétan azt mondta Aniston, hogy amit Jolie tett, az nagyon “ciki” (eredetiben uncool) volt. Ezzel sikerült ismét csatasorba szólítania az Aniston csapat és a Jolie csapat katonáit, akik négy évvel ezelőtt még feliratos pólókon is kinyilvánították hűségüket. A lelkes pártfogók mellett azonban néhány józanabb hang is megszólalt. Többen felvetették, hogy mintha Brad Pitt is felelős lett volna az események alakulásáért, egyébként meg érdemes lenne mindenkinek továbblépni és lehetőleg a jelenre vagy még inkább a jövőre koncentrálni, hátha abból több haszon származna.

Aniston barátai, természetesen névtelenül, visszautasították a vádakat, mert szerintük szegény Jennifernek nagyon is nehéz dolga van, hiszen naponta kell elviselnie, ahogy Pitt és Jolie szinte az orra alá dörgölik boldogságukat a médián keresztül. Hát igen, kemény lehet valóban.

A Vogue interjú után Aniston folytatta a média parádét, amelynek célja, úgy mellékesen, nem kifejezetten a színésznő magánéletének a taglalása lenne, hanem új filmjének promóciója. De a trailer alapján lehet, hogy mindenki jobban jár, ha inkább a szenvedő hősnő panaszait hallgatjuk, mert a Marley és én című alkotás meglehetősen gyengécskének tűnik.A promóciós kampány legfrissebb lépése a GQ férfimagazin címlapja, amelyen szegény Jennifer egy szál nyakkendőben mosolyog. Azt ugyan senki nem vonja kétségbe, hogy Aniston rendkívül csinos, függetlenül attól, hogy hány éves is, csak az merült fel többekben kérdésként, hogy miért is volt szükség ezekre a pucér képekre?

A férfimagazinokban való meztelen pózolás ugyanis a karrier előrehaladtával egyre kevésbé szokása a színésznőknek, minél többet keres valaki, annál ritkábban kell ilyen módon is felhívni magára és munkájára a figyelmet. A leghíresebb és legtehetségesebb színésznők is belemennek persze időnként merészebb képekbe, de ehhez a GQ-nál jóval nagyobb presztízsű médiumot és fotóst választanak, mondjuk legalább a Vanity Fairt és Annie Leibovitzot – lásd Kate Windslet legutóbbi fotósorozatát. Aniston sem lenne feltétlenül rászorulva, hogy a melleit mutogassa félpucér férfimodellek társaságában. A filmjei ugyan nem hoznak túl sok pénzt, a kritikusok sem imádják hangosan az alakításait, de hollywoodi helyzete mégis megingathatatlannak látszik és anyagi gondjai sem lesznek már életében a Jóbarátoknak és a reklámszerződéseknek köszönhetően. Ezért aztán eléggé úgy tűnik, hogy Jennifer leginkább azért vetkőzött le ilyen lelkesedéssel, hogy valamit bizonyítson valakinek. De vajon mit és kinek?

KM

A Huawei után jön a DJI? Amerika most a kínai drónok felé fordult

A Huawei után jön a DJI? Amerika most a kínai drónok felé fordult

A héten másodszor drágul a benzin

A héten másodszor drágul a benzin

Először nyert arab nyelvű könyv Man Booker-díjat

Először nyert arab nyelvű könyv Man Booker-díjat

Akár 18 évet is kaphat a férfi, aki járókelőkről tépett le aranyékszereket

Akár 18 évet is kaphat a férfi, aki járókelőkről tépett le aranyékszereket

Erődemonstrációnak kevés volt Toroczkai tüntetése, de a hangulat utána is feszült volt

Erődemonstrációnak kevés volt Toroczkai tüntetése, de a hangulat utána is feszült volt

„Magyarország megmentette az életemet” – a Le Monde a magyar fogászati turizmusról

„Magyarország megmentette az életemet” – a Le Monde a magyar fogászati turizmusról