Szeretne azonnal értesülni a legfontosabb hírekről?
Az értesítések bekapcsolásához kattintson a "Kérem" gombra!
Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el: Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Köszönjük, hogy feliratkozott!
Hoppá!
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Már feliratkozott!
A böngészőjében az értesítés funkció le van tiltva!
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Cappuccino La PassioneKülönleges aromájú ital egy kis szenvedéllyel: dupla eszpresszó 20 ml mogyorósziruppal és 50 ml...
Cappuccino La Passione Különleges aromájú ital egy kis szenvedéllyel: dupla eszpresszó 20 ml mogyorósziruppal és 50 ml forró tejjel. Erre az ízletes különlegességre még 200 g tejszínhab és kandírozott mogyoróforgács is kerül, így lesz tökéletes az élmény.
Hozzávalók: 1 dupla Davidoff Café Espresso 57 20 ml mogyorószirup 50 ml forró tej 200 g tejszín Kandírozott mogyoróforgács a díszítéshez
A kép csak illusztráció
Flickr (Creative Commons) - pdbreen
Latte Macchiato di Roma Az Örök Város kellemes emlékeit idéző Latte macchiato, különleges módon elkészítve: adjunk 10 ml mandulaszirupot és 60 ml forró tejet egy szimpla eszpresszóhoz, majd díszítésként szórjuk meg a habosított tej tetejét mandulaforgáccsal.
Hozzávalók: 1 eszpresszó 10 ml mandulaszirup 60 ml forró tej 20 g szilárd állagúra habosított tej Mandulaforgács díszítésnek