szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az olasz semifreddo a fagylalt lágy, krémesebb testvére.

Az olasz semifreddo a fagylalt lágy, krémesebb testvére. Lágyságát a sok levegőbuborék adja, melyet az alapanyagok, a friss tojás sárgája, a tojás fehérje és a tejszín habosra keverésével érhetünk el. A többi már csak az ízét, a karakterét adja meg a krémes hideg nyalatnak. Nem kell hozzá fagyigép, főzésről szó sincs, csak friss alapanyagokra és egy elektromos habverőre lesz szükségünk, így a akár a gyerkőcök is könnyen elkészíthetik egy kis szülői útmutatóval. A receptet ide kattintva éri el!

Lukács Enikő
Távozott az Újpest vezetőedzője, miután a csapat otthon kapott ki a Győrtől

Távozott az Újpest vezetőedzője, miután a csapat otthon kapott ki a Győrtől

Az erős csontok titka: így tehetünk a csontritkulás ellen

Az erős csontok titka: így tehetünk a csontritkulás ellen

A Kajla nugáttól a Michelinig: hogyan lett egy cselédházból csúcsétterem egy Pest megyei falu szélén?

A Kajla nugáttól a Michelinig: hogyan lett egy cselédházból csúcsétterem egy Pest megyei falu szélén?

133%-os napelem: úgy néz ki, hogy igenis túllépheti az elméleti határt a napelemek hatásfoka

133%-os napelem: úgy néz ki, hogy igenis túllépheti az elméleti határt a napelemek hatásfoka