szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az olasz semifreddo a fagylalt lágy, krémesebb testvére.

Az olasz semifreddo a fagylalt lágy, krémesebb testvére. Lágyságát a sok levegőbuborék adja, melyet az alapanyagok, a friss tojás sárgája, a tojás fehérje és a tejszín habosra keverésével érhetünk el. A többi már csak az ízét, a karakterét adja meg a krémes hideg nyalatnak. Nem kell hozzá fagyigép, főzésről szó sincs, csak friss alapanyagokra és egy elektromos habverőre lesz szükségünk, így a akár a gyerkőcök is könnyen elkészíthetik egy kis szülői útmutatóval. A receptet ide kattintva éri el!

Lukács Enikő
Egy szerencsés elvitte a 4 milliárdot az ötös lottón

Egy szerencsés elvitte a 4 milliárdot az ötös lottón

Dohányszerű növényből készülhet a mesterséges anyatej

Dohányszerű növényből készülhet a mesterséges anyatej

Tarr Zoltán: Kevesebben jelentkeznek tiszás jelöltnek Nyugat-Magyarországon, ott jobban tartanak a retorzióktól

Tarr Zoltán: Kevesebben jelentkeznek tiszás jelöltnek Nyugat-Magyarországon, ott jobban tartanak a retorzióktól

Szombaton szabadon távozott a fogdából Dél-Korea felfüggesztett elnöke

Szombaton szabadon távozott a fogdából Dél-Korea felfüggesztett elnöke