szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az olasz semifreddo a fagylalt lágy, krémesebb testvére.

Az olasz semifreddo a fagylalt lágy, krémesebb testvére. Lágyságát a sok levegőbuborék adja, melyet az alapanyagok, a friss tojás sárgája, a tojás fehérje és a tejszín habosra keverésével érhetünk el. A többi már csak az ízét, a karakterét adja meg a krémes hideg nyalatnak. Nem kell hozzá fagyigép, főzésről szó sincs, csak friss alapanyagokra és egy elektromos habverőre lesz szükségünk, így a akár a gyerkőcök is könnyen elkészíthetik egy kis szülői útmutatóval. A receptet ide kattintva éri el!

Lukács Enikő
„Inkább vennék lottót ebből a pénzből” – katasztrófa sújtotta területté vált a magyar gyümölcstermesztés

„Inkább vennék lottót ebből a pénzből” – katasztrófa sújtotta területté vált a magyar gyümölcstermesztés

Der Spiegel-elemzés: Ha az EU Moszkva elleni manővere rosszul sül el, az autokrata Orbán újra megnyerheti a választást

Der Spiegel-elemzés: Ha az EU Moszkva elleni manővere rosszul sül el, az autokrata Orbán újra megnyerheti a választást

8000 méter magasra repítette egy légáramlat a gyanútlan kínai siklóernyőst – videó

8000 méter magasra repítette egy légáramlat a gyanútlan kínai siklóernyőst – videó

Már teljesen víz alá került a parajdi sóbánya, a helyiek a felelősöket keresik

Már teljesen víz alá került a parajdi sóbánya, a helyiek a felelősöket keresik