Az egész világ láthatja, mit művelt lányával a világ legjobb apája - fotók

Az egész világ láthatja, mit művelt lányával a világ legjobb apája - fotók

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Még csak kétéves, de már porszívózik, szkanderozik és autóversenyez egy kétéves amerikai kislány – legalább is az édesapjával közös képeken. Egy amerikai fotóriporter fejezi ki így a szeretetét: sorra gyártja a mókás apa-lánya fotókat, amelyeket az interneten oszt meg a világgal.

„A világ legjobb apája” – ezzel a címmel osztotta meg fotóit a Facebookon a Maryland állambeli Tahoma Parkban élő Dave Engledow. A férfi fotóriporternek tanult, kisujjában van a képszerkesztés, és jó ideje a családi archívum bővítéséhez is használja már tudását.

Az első mókás képeket még csak a családdal, barátokkal osztotta meg, később aztán egyre több rajongójuk lett a Facebookon valamint a kreatív ötleteknek létrehozott Kickstarteren.

A kislány, Alice Bee néhány hónapos volt, amikor az első fotókat készítette édesapja. A szülők nagy része valószínűleg a szívéhez kap egy-két kép láttán, de Dawe mindenkit megnyugtatott, hogy sosem volt veszélyben a kislány, minden fotó a fantáziája illetve a Photoshop szüleménye. Az alkotásokon egy fehér bögre is állandó szerepelő "A világ legjobb apája" felirattal.

Kattintson galériánkért!
©

A fényképezés nem volt könnyű, mert Alice Bee, mint minden kisgyerek, izeg-mozog, és nehéz fenntartani a figyelmét. A kreatív fotók ugyanakkor annyira sikeresek már, hogy 2013-ra naptárat készítenek belőlük.

Felmerül a kérdés, mit szól mindehhez Dave Engledow felesége, Jen, a kislány édesanyja. Nos, ő most éppen nincs otthon, egyéves kiküldetését tölti Szöulban. Férje csínytevéséről elvileg tud, sőt, részt is vesz benne, miután felkerült az egyik fotóra: egy konyhai autóbajnokságról szóló képen kedélyesen pezsgőt iszik a pult mögött.