Algéria ellen sem tudtak győzni az angolok

Algéria ellen sem tudtak győzni az angolok

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Második világbajnoki meccsén, Algéria ellen sem tudott nyerni a sztárokkal teletűzdelt Anglia. A kapust cserélő és pontatlan támadásokat vezető Capello-alakulat továbbra sem kelti egy vébé-favorit csapat benyomását.

©

Az első félidőben az angolok irányították a játékot, de komoly gólhelyzetet nem sikerült kialakítaniuk a jól és szervezetten védekező algériaiakkal szemben.

A folytatásban sem változott a játék képe. Bár továbbra is az európai gárda irányított, a sok technikai hiba és az ötlettelen játék miatt állandó nyomást nem tudott gyakorolni az afrikai együttesre, amelynek gyors ellentámadásaiban is benne volt a veszély, mivel az angol védők néha bizonytalankodtak.

A hajrára valamelyest fokozódott az angolok fölénye, azonban gól nem született, mert az algériai védők egészen a lefújásig hiba nélkül futballoztak, megakadályozva ezzel a rivális lehetőségeit.

XIX. LABDARÚGÓ-VILÁGBAJNOKSÁG, DÉL-AFRIKA, 2010

C CSOPORT, 2. FORDULÓ:

ANGLIA - ALGÉRIA 0-0

Fokváros, Cape Town Stadion V.: Ravsan Irmatov (üzbég)

ABGLIA: James - Johnson, Terry, Carragher, A. Cole - Lennon (Wright-Phillips 63.), Barry (Crouch 83.), Lampard, Gerrard - Heskey (Defoe 74.), Rooney Szövetségi kapitány: Fabio Capello

ALGÉRIA: M'Bolhi - Bugerra, Belhadzs, Jahja - Kadir, Budebuz (Abdun 74.), Jebda (Meszbah 89.), Lacen, Ziani (Gediura 80.), Hallis - Matmur Szövetségi kapitány: Rabah Szadan

Hozzászólások