Iron Swim – bemutatta új stábját Hosszú Katinka

Iron Swim – bemutatta új stábját Hosszú Katinka

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Most Iron Swim néven alapított új klubot.

Vasárnap este bemutatta új klubjának stábját Hosszú Katinka, a háromszoros olimpiai bajnok úszónő a Facebook-oldalán. Hosszú eddigi klubját Iron Aquaticsnak hívták, új klubjának pedig az Iron Swim nevet adta.

Az úszónő a pénteken kezdődő glasgow-i Európa-bajnokságra már a 35 éves Petrov Árpád edzővel készült, aki Svájcból tért haza, ahol az utánpótlás-válogatott trénere volt. Petrovon kívül új ember a klubnál a százhalombattai Vizi Csaba, aki korábban a szövetség szakfelügyelője volt, de mostantól Hosszú sikereiért dolgozik.

Hosszú egy képet is posztolt a Facebookra az Iron Swim stábjáról, a képen Kiss Dóra, Végvári Dávid, Fekete Nóra, Petrov Árpád, Hosszú Katinka, Vizi Csaba, Korbics Edit és Lazar Zlatics látható. A képhez az úszónő azt írta: "Nincs már hátra, csak előre". Az MTI azt írja, Iron Swim Kft. néven alakított új úszóegyesületet Hosszú Katinka.

Hosszú Katinka két hónapja jelentette be, hogy sem a magánéletben, sem a munkában nem maradnak társak férjével és edzőjével, Shane Tusuppal, aki erre kiteregette a családi szennyest. Hosszú ezután előbb edző nélül készült, majd korábbi trénerével, Dave Salóval Kaliforniában, vele viszont volt már egy korábbi konfliktusa.

A pénteken kezdődő Eb-ről Hosszú azt mondta, voltak ugyan biztató eredményei az edzéseken, de tisztában van vele, hogy van még hova javulnia, az utóbbi időben ugyanis a magánéletében és az úszás terén sem úgy alakult minden, ahogy korábban tervezte, és a felkészülése sem volt ideális.

Hozzászólások