A Puskás Akadémia védője is bekerült a válogatott keretbe

A Puskás Akadémia védője is bekerült a válogatott keretbe

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Nagy hiány van a baloldali védő posztján, ezért Nagy Zsolt is szerephez juthat.

Marco Rossi Nagy Zsolt személyében újoncot avat majd a magyar labdarúgó-válogatottban Uruguay ellen, a Puskás Aréna pénteki avatómérkőzésén.

Mivel a bal oldali védők közül Korhut Mihály eltiltás, Kádár Tamás pedig sérülés miatt nem szerepelhet jövő kedden a sorsdöntő, cardiffi Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, a Puskás Akadémia védőjét is behívta a szövetségi kapitány.

"Nagy Zsolt játszani fog. Valószínűleg a kispadon kezd, de a második félidőben becserélem. Ha meggyőz a teljesítményével, akkor nem titok, hogy Walesben is szerephez jut" – jelentette ki az olasz szakvezető, aki elárulta, már tavaly felfigyelt rá, de nem ő volt az első gondolata, hanem Tamás Krisztián, aki azonban szintén sérült. Az újságírók rákérdeztek, hogy akkor miért nem a MOL Fehérvár védője, Hangya Szilveszter kapott meghívót.

"Történt valami, amiről nem tudtok. Csak az lehet válogatott, aki legalább annyira motivált, mint én. Múltkor olyan választ kaptam tőle, amely után nehezen tudom elképzelni, hogy amíg én irányítom a nemzeti együttest, addig bekerüljön a keretbe" – válaszolt Rossi, aki hozzátette, lehet, hogy ő értette félre a játékost, akinek ez esetben viszont jelentkeznie kellene, hogy tisztázza a helyzetet.

A magyar labdarúgó-válogatott várható kezdőcsapata az MTI szerint:

Dibusz Dénes - Lovrencsics Gergő, Baráth Botond, Lang Ádám, Korhut Mihály - Nagy Ádám, Pátkai Máté - Dzsudzsák Balázs, Szoboszlai Dominik, Sallai Roland - Szalai Ádám

Hozzászólások