Heti TOP: a stabilabb PC-től a jelszavak nyomainak törléséig

Heti TOP: a stabilabb PC-től a jelszavak nyomainak törléséig

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Stabilabb számítógép: friss szoftverek és driverek, egyszerűen!

Stabilabb számítógép: friss szoftverek és driverek, egyszerűen!
Valóban megfelelően működhet a számítógépünk, ha alkalmazásainkból mindig az éppen aktuális változatot telepítjük (elsősorban a javításokat hordozó alverziókra gondolva itt), s a drivereinket is frissen tartjuk.
Tovább a cikkhez

Hogyan keressünk WiFi-t utazáskor, nyaraláskor?
Az utóbbi napokban elrettentő számítások jelentek meg a külföldi adatforgalmi díjakról. Pénztárcánkat a legjobban akkor kímélhetjük meg, ha hotspoton keresztül csatlakozunk az internethez. Ehhez adunk most segítséget.
Tovább a cikkhez

Bombabiztos vírusdiagnózis
Előfordulhat, hogy egy fájl gyanús nekünk, de a víruskeresőnknek nem, vagy éppen fordítva. Hogy mit tegyünk ilyenkor? Nos, forduljunk az internethez, hiszen vannak olyan honlapok, amelyek éppen ilyen esetben sietnek a segítségünkre.
Tovább a cikkhez

Videós programbemutatók készítése, ingyenes szoftverrel
Íme egy ingyenes program, amelynek a segítségével saját fejlesztésű alkalmazásainkhoz, vagy éppen egy szoftverbemutatós bloghoz készíthetünk videós prezentációkat, – többek között – Flash formátumban.
Tovább a cikkhez

A VLC titkos funkciói: DVD-rip, fájlkonvertálás és műsorsugárzás
A VLC-t eddig is sokat dicsértük, mert stabil, és szinte mindent lejátszik, de van egy-két olyan funkciója, amely egyszerűen kihagyhatatlan szoftverré teszik. A program fejlesztői valószínűleg úgy gondolták, hogy ha a VLC-t már amúgy is megpakolták ezerféle kodekkel, akkor nem kerül különösebb erőfeszítésbe, hogy ezeket a lejátszáson kívül más céllal is munkára fogják.
Tovább a cikkhez

Így készíthet színes mappaikonokat XP alatt
Számos alkalommal szükségünk lehet arra, hogy egy-egy mappát kiemeljünk a többi közül, mert például fontosabbnak tartjuk a többinél, vagy egyszerűen csak a tájékozódást akarjuk megkönnyíteni ily módon a mapparengetegben.
Tovább a cikkhez

Ingyen autós kaszkadőr játék Windowsra és Macre
Biztosan sokan emlékeznek még az egykori Stunt Car Racer játékra, amely C64 alatt hódította meg az autók és a hatalmas ugratók és akadálypályák rajongóinak szívét. Nos, hasonló élményt nyújt az alábbi játék is.
Tovább a cikkhez

Törölje ki jelszavai árulkodó nyomát!
A Windows lapozófájlja időnként fölöttébb kényes információkat is rejt. Ahhoz, hogy valóban biztonságban érezzük magunkat, nem árt időnként itt is takarítani.
Tovább a cikkhez

Hozzászólások